Átigazolási hírek

Boateng távozik – állítja a Sport BILD

A SPORT BILD állítása szerint Jerome Boateng lehetséges hosszabbításáról még nem tárgyaltak a felek, de szerintük a bajorok nem is tervezik, hogy új szerződést adjanak a 32 éves belsővédőnek.

Boateng az idei 24 bajnokin 20-szor kezdőként lépett pályára, csak az edző fejezte ki a neki szánt bizalmát – a vezetőség részéről hiányzik a megbecsülés, ami miatt csalódott lehet az egy évtizede Bayern-mezt viselő, a csapattal kétszer is triplázni tudó Boa – írja a lap.

Jerome nehéz időszakot él át – afférjuk után az exbarátnője közvetlenül a Klub VB-döntő előtt öngyilkos lett. Pár meccset kihagyott, majd kisebb sérülést szenvedett el, a Katarból való visszatérése óta pedig az apja él vele és istápolja őt.

Boateng távozásáról évek óta cikkeznek – a lap szerint a klub továbbra sem kereste meg a jövőjével kapcsolatban, tehát szerintünk egyelőre még nem teljesen kizárt, hogy mégis marad Münchenben. Jerome az elmúlt időszakban pedig többször is elmondta, hogy jól érzi magát a jelenlegi állomáshelyén. Mindenesetre a hírek szerint a Serie A-ból és a Premier League-ből is érdeklődnek iránta.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top