Átigazolási hírek

HIVATALOS: Musiala 2026-ig hosszabbított



A Bayern bejelentette, amit hónapok óta sejthettünk: 18. születésnapja után Musiala hosszabbított, 2026-ig szóló szerződést írt alá a világ legjobb csapatával.

Salihamidzic: Nagyon örülünk, hogy Jamal úgy döntött, hogy az első hosszútávú szerződését az FC Bayernnél írja alá. Mielőtt 2019 nyarán a Bayernhez jött, meg kellett és meg is tudtuk győzni a családját a projektünkről. Nagyon elégedett vagyok, hogy a tehetséges játékosok felfedezése, fejlesztése és a proficsapatba való integrálása meghozta a gyümölcsét. A megfigyelési osztályunk vezetője, Marco Neppe fontos munkát végzett – most mindannyiunknak arról kell gondoskodnunk, hogy támogassuk Jamalt. Biztos vagyok benne, hogy a Bayernnek még sok öröme lesz benne.



Egy másik fontos döntést is meghozó Musiala eddig 27 alkalommal lépett pályára a proficsapatban, ezeken négy gólt szerzett. A Lazio elleni, 4-1-re-re megnyert római meccssen ő lett a Bayern történelmének legfiatalabb és a BL-história második legifjabb gólszerzője – a júniusi, Freiburg elleni meccsen pedig ő volt a bajorok legfiatalabb játékosa, aki valaha pályára lépett a Bundesligában.

Jamal Musiala: Nagyon örülök, hogy aláírhattam az első profiszerződésem a Bayernnél. Egyszerűen hihetetlenül jól érzem magam a klubnál és a csapattal. A világ legjobb játékosaival játszom együtt, minden nap tanulhatok tőlük valamit. Hansi Flick, Hasan Salihamidzic, Marco Neppe és az egész klub hitt bennem és nagyon korán lehetőséget adott a játékra. Ezt a bizalmat jó teljesítménnyel szeretném meghálálni. Szeretnék egyre jobb lenni és rengeteg címet nyerni a Bayernnel. Az a célom, hogy fontos játékosa legyek a klubnak.

HIVATALOS: Musiala 2026-ig hosszabbított
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top