Bundesliga

„Elemezni fogunk, nem tetszett egy pár dolog” – Reakciók: Bayern 5-1 Köln

A Köln elleni 5-1-es győzelmet követő reakciók.

Hansi Flick: Elégedettek vagyunk az 5-1-el, mértékében is megérdemelten győztünk. Serge Gnabry és Thomas Müller nagyon értékes cserék voltak ma számunkra, de Leon Goretzka is kiválóan készítette elő a gólokat, ezért számomra ő a nap embere. Elemezni fogjuk a meccset és előadjuk a dolgokat a srácoknak, pár dolog nekem sem tetszett. Meccsről meccsre gondolkodunk, ez már tavaly is bevált – hogy mi lesz belőle a végén, az rajtunk múlik. Ha teljesítünk és sikeresek leszünk, ismét nagyon jól végezhetünk idén.

Serge Gnabry: Amikor Thomasszal beálltunk, kicsit még nehézkes volt a helyzet – nem játszottunk annyira letisztultan és dominánsan. Megpróbáltunk új szelet hozni, rögtön meg is lett a harmadik gólunk, ezután már könnyebb volt a helyzet. A jövőben ügyelnünk kell arra, hogy ne legyen ilyen ingatag fázisunk vagy minél hamarabb kizökkenjünk belőle. Azt nem mondhatjuk, hogy nem engedjük helyzetig az ellenfelet, de csökkentenünk kell az ilyen szituációkat, akkor ismét erősebbek leszünk.

Eric Maxim Choupo-Moting: Volt egy pár könnyed labdavesztésünk – ilyenkor futhatunk hátra és ez sok energiánkba kerül, önbizalmat ad az ellenfél számára is. Ettől függetlenül összességében ez egy jó meccs volt, megérdemelt győzelmet arattunk.

Markus Gisdol, a Köln edzője: Megérdemelt Bayern-győzelmet láthattunk, de túl nagy lett a különbség. Egy kis szerencsével több is lehetett volna benne. A Bayern nagyon hatékony volt ma, kevés hibát vétettek – amit felkínáltunk nekik, azt kihasználták. Mutattunk egy pár szép dolgot is, ezért volt annyira fájdalmas a vereség. Nem teljesen tükrözi a játék képét.

Salih Özcan: Soha nem adjuk fel, ha sikerült volna 3-2-re módosítani, akkor közel kerültünk volna hozzájuk. Ki kell pipálnunk magunkban ezt a mérkőzést.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top