Bundesliga

Flick: Müller, Gnabry és Dantas visszatér a keretbe

A Bayern mestere a Köln elleni mérkőzés kapcsán válaszolt az újságírók kérdéseire.

A BL-formáját fogja mutatni a csapat? Meccsről meccsre gondolkodunk. A Bielefeld és a Frankfurt ellen már voltak előjelek, fontos és jó volt, hogy ezután a BL-ben játszottunk, fegyenlmezettebben tartottuk magunkat a tervhez. Ezt várom holnap a Köln ellen is. A csapatnak akarnia kell, a római teljesítményt kell előhívnunk. Két ponttal vezetünk, koncentráltnak és magabiztosnak kell lennünk és maradnunk. Meg kell nyernünk a meccseinket és saját magunkra kell figyelnünk.

A személyi helyzetről: Thomas ott lesz a keretben – tegnap egyéni edzést végzett, korábban otthon gyakorlatozott. Megvan az alapja, hogy formába lendüljön. Még nem döntöttük el, hogyan fogjuk őt bevetni. Gnabry és Tiago Dantas is ott lehetnek, így ismét egy nagyobb keret állhat a rendelkezésünkre.

Müllerről: Ő egy kivételes játékos. Nagyon aktív és hoz egy bizonyos hangulatot a csapatba. Nagyon profi, fontos számunkra – sok olyan dolgot testesít meg, amire egy csapatnak szüksége van. Jó a hozzáállása, de megvan benne a lazaság. Örülünk, hogy ismét velünk lehet.

Nianzouról: Arra számítunk, hogy a válogatott szünet után ismét a rendelkezésünkre állhat.

A Kölnről: A Dortmund, a Gladbach, a Wolfsburg vagy a Lipcse ellen jó eredményeket értek el. Ez egy jó és szervezetten védekező csapat, gyors játékosokkal operálnak. Meg kell találnunk a megoldást rájuk.

A csapatáról: Óriási dicséretet érdemelnek. Természetesen a Bielefeld és a Frankfurt ellen pontokat hullajtottunk, de ahogyan a csapat edz és amilyen mentalitása van, az kiváló. A Köln elleni meccs után két normál hetünk lesz.

A születésnapos Musialáról: Jamal megosztotta velem a döntését. Ez az ő döntése, amely jó a német futball számára. Sok jó német tehetség van, gondoskodnunk arról, hogy jó fejlődésen menjenek keresztül. Szívesen fogadjuk, ha meghívást kap a válogatottba, de ez a Nationalmannschaft edzői stábjának a döntése lesz.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top