Átigazolási hírek

Sarr pótlását már keresi a Bayern – Aarons elől a listán



Bouna Sarr a kiesés ellen küzdő Bielefeld ellen bizonyította, hogy finoman szólva sem tartozik a klub legkomolyabb kaliberű játékosai közé – a BILD a lehető leggyengébb, 6-os osztályzattal minősítette a hétfő esti teljesítményét. Szerintük a klub el akarja adni Sarrt a nyáron.

FC Bayern: Für diesen Flick-Star suchen die Münchner schon Ersatz!

A Bayernnél tudják, hogy a komolyabb meccseken nem alapozhatnak Sarr játékára, ezért már keresik a 29 éves francia utódját a jobbhátvéd poszton, írja a lap. A listán előkelő helyen áll a Premier League kiesőhelyén szereplő Norwich 21 éves angol játékosa, Max Aarons, akit már a „nyári” átigazolási szezonban is szóba hoztak a bajorokkal – sőt, állítólag két éve figyelik őt a Rekordbajnoknál. Az angol klub legutóbb 20 + 11 millós sikerbónuszt akart a fiatal játékosért, viszont a Bayernnél nem volt mindenki meggyőződve a srác képességeiről – ezért, és a magas ár miatt nem jött létre a transzfer.

A Norwich sportigazgatója, Stuart Webber a Daily Mailnek azonban megerősítette, hogy az előző hónapban már beszéltek egy külföldi klubbal Aarrons ügyében – a német lap szerint a Bayernnel, de a további diskurzusokat minden fél javaslata alapján csak a szezon vége után fogják lebonyolítani. Ennek az egyik oka az, hogy a bajoroknak mindenekelőtt el kell adniuk a 8 millióért vett Bouna Sarrt, akit 2024-ig kötelez papír a müncheniekhez.

Aarons ügyét nehezítheti, hogy az ő szerződése is 2024-ig szól és a hírek szerint 30-35 millió eurót kérhetnek érte a kanárik. Vajon a jelenlegi krízisben a Bayern hajlandó lesz ennyi pénzt kiadni egy eredetileg backupnak szánt játékosért?

Sarr pótlását már keresi a Bayern – Aarons elől a listán
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top