Bundesliga

„Összejött pár dolog, de szenzációs volt a mentalitásunk” – Reakciók: FCB 3-3 BIE



A Bielefeld elleni 3-3 után Hansi Flick elmondta, hogy Javi és Leon csütörtöktől talán már a csapattal edzhetnek. Choupóval és két ellenféllel együtt a mérkőzésről is szó esett.

Hansi Flick: Az első félidőben összejött egy pár dolog. Nem védekeztünk elég jól, a Bielefeld viszont jól csinálta a dolgát és két helyzetből két gólt szereztek. Ezenfelül a pálya sem volt optimális a mi játékunkhoz. A Bielefeld megmutatta, hogy tudnak focizni és ez tetszett nekem. Pótolnunk kellett pár játékost, de a második félidőben szenzációs volt a mentalitásunk. Fontos, hogy higgyünk, hogy 0-2-ről is tudunk fordítani. A hosszú út és a meccsek után nagyon pozitívnak tartom ezt a visszatérést. Összességében elégedettnek kell tudnunk lennünk ezzel az egy ponttal.

Eric Maxim Choupo-Moting: Nehéz meccs volt. Az időjárástól függetlenül harapósak voltak a bielefeldiek. Nehéz volt az első félidőben lehetőségeket kidolgozni. Nekik volt kettő és nagyon hatékonyak voltak, még nehezebb dolgunk lett. Harci szellemet és mentalitást tanusítottunk. Ez is egy kvalitás. A 3-3 rendben van, még ha hazai pályán az összes meccset meg is akarjuk nyerni.

Uwe Neuhaus, a Bielefeld edzője: Természetesen elégedettek vagyunk az egy ponttal. A játékfolyam nagyon pozitívan alakult számunkra. Az első félidőben elég szervezettek voltunk és gondoskodtunk arról, hogy odapiszkáljunk a Bayernnek – így mehettünk 2-0-val a félidőre. A 2-1 után tökéletes választ adtunk, élt bennünk a remény. A Bayern minősége ismert, ezután magasabb fozokatba kapcsoltak. Mindent megtettünk, hogy kihúzzuk, de egyre nagyobb lett a nyomás.

Fabian Klos, a Bielefeld támadója: A Bayern egy hihetetlen csapat. Az első félideji havazás elég jól jött nekünk, megkönnyítette a dolgunkat. Amikor a hó eltűnt, nehezebb dolgunk lett. Pengeélen táncoltunk. Egy kicsit nagyobb nyomást kellett volna kifejtenünk a labdára.

A góldús meccs videós összefoglalóját megtekinthetitek a kezdőlapunk alján.

„Összejött pár dolog, de szenzációs volt a mentalitásunk” – Reakciók: FCB 3-3 BIE
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top