Bundesliga

Flick: Hiszem, hogy Jamal Musiala továbbsegíthet minket



Hansi a Bielefeld elleni hétfő esti mérkőzés kapcsán tartott sajtótájékoztatót.

Martínezről, Goretzkáról és Müllerről, Boatengről: Várnunk kell, ahogy egy ismert kapus (Kahn) mondta: „Weiter immer weiter!” Thomas és Javi helyzetét figyeljük, Leon a vádlijában érzett valamit, ezért nem edzett, szerintem holnapra sem lesz opció. Jerome velünk tréningezett, de holnap még nem lesz ott a keretben.

Az esetleges visszafogottabb teljesítményről: A Bundesliga minden sikerünk alapja – ezáltal tudtuk csak megszerezni a BL-serleget és a Világkupát is. Nagyon magas volt a terhelés, de ezt akartuk és sikerrel jártunk. Óriási gratuláció mindenkinek, kiváló szezon volt, de megyünk tovább. Ha hosszabb ideig pihenünk, jobban tudunk reflektálni az eredményeinkre. A Bielefeld elleni meccsnek ugyanolyan mentalitással kell nekivágnunk, mint ami kivételessé teszi a csapatot.

Upamecanoról: Ez a jövő témája, én a jelenben mozgom, de örülök, hogy sikerült megszerezni. A feladatunk most az, hogy teljesítsünk, ez rá is vonatkozik Lipcsében, de így is ismertem meg őt. A következő fél évben teljesítenünk kell a kötelességünket.

Képtalálatok a következőre: flick musiala

A támadósor opcióióról: Hiszem, hogy Jamal Musiala továbbsegít minket. Meglátjuk, hogyan állítjuk össze a csapatot, de páran kidőltek, úgyhogy ejtenünk kell egy pár változtatást. A csapatnak így is megvan a minősége ahhoz, hogy legyőzze a Bielefeldet. Délelőtt lesz még egy edzésünk, ott fogom megkérdezni a srácokat ki hogyan érzi magát. Mindig őszinte visszajelzést kapok, ezekből az információkból állítom fel a legjobb csapatot a pályára.

A terhelés ellenére fitt a csapat? Igen, ez a munkánk. Ha a Bayernnél játszol, természetesen magas a terhelés, de eredményesek akarunk lenni, mindenkit ez inspirál. Ezért is tudjuk legyőzni önmagunkat és ezért tudunk 100 százalékos teljesítményt nyújtani. A játékosoknak mindent ki kell adniuk, ami az erejükből telik. Szorosan össze kell tartanunk, ez Dohában jól sikerült, most tartanunk kell az előnyünket a tabellán.

Müllerről: Tegnap telefonáltunk. Karanténban van, de ő egy kommunikatív ember, be is vontuk a Facetime-meetingünkbe. Ő egy nagyon fontos játékosunk, reméljük, hogy gyorsan a csapat rendelkezésére állhat.

Flick: Hiszem, hogy Jamal Musiala továbbsegíthet minket
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top