Átigazolási hírek

Ezek a játékosok is szerepelnek Brazzo listáján

A BILD szerint Hasan Salihamidzicsnek van egy úgynevezett „árnyékcsapata”, amelyben minden poszton a csapat számára érdekes játékosok vannak szerepeltetve – írja a BILD. Mint ismert, Upamecano is szerepel a Bayern cetlijén, ő közel is áll ahhoz, hogy a következő szezonban már a klub játékosa legyen.

A magazin úgy tudja, hogy ezen a listán szerepel két Bundesliga-játékos, a stuttgarti Borna Sosa (23) és a Brémában játszó exbayernes Marco Friedl (22) is. Potenciális balhátvédként ők a korábban szóba hozott, szigetországi hírek szerint a Bayernnel már megegyező Omar Richards és a 17 éves Hertha-játékos Luca Netz alternatívái.

Képtalálatok a következőre: borna sosa



Képtalálatok a következőre: marco friedl

A horvát Sosának 2025-ig él a szerződése a VFB-nél, 20 millió alatt valószínűleg nem is válnának meg tőle, Friedl visszavételére azonban van egy 10 millió eurós visszavételi záradéka a bajoroknak.

A Bayernnél az lehet a terv, hogy Alaba távozása után Lucas húzódik be középre és Davies mögé érkezhet az alternatíva. A túloldalon szintén hasonlóan alakulhat a helyzet: Ha Süle távozik, akkor Pavard középhátvédként szerepelhetne, így jobboldalra jöhetne egy új szélsővédő.

A lap említése szerint a középpályára figyeljük még a 18 éves Rennes-tehetséget, Eduarco Camavingát, valamint a 19 éves Lucien Agoume-t és Florian Neuhaust is.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top