Interjúk és nyilatkozatok

Lewandowski: Remélem, hogy lesz még egy pár évem a Bayernnél

Az Al Ahly elleni duplájával a meccs emberének megválasztott lengyel támadó válaszolt a sajtó kérdéseire. 

A lábaink egy kicsit nehezek lettek a második félidőre. De minél tovább vagyunk itt, annál jobb lesz a formánk. Ha a döntőben is úgy alakítjuk ki a helyzeteket, mint az Al Ahly ellen, akkor következetesebben kell őket kihasználnunk. A döntőben meg kell mutatnod hogy jobb vagy és többet akarsz, mint az ellenfél.

Nem gondolok Gerd Müller 40 gólos rekordjára. Nem igazán lehet összehasonlítani a különböző korszakokat. A labdarúgás folyamatosan fejlődik, nem csak mentális, hanem fizikális területen is. Fontosabb, hogy győzzünk.

Előfordulhat, hogy az ember elvét egy büntetőt. A lényeg az, hogy egy ilyen negatív dologban is a pozitívat lássuk meg és legközelebb jobban sikerüljön.



Kép

Ma este kezdődik az elemzés. Egy keveset már láttam az elődöntőből, de fontosabb, hogy mi hogyan fogunk játszani. A cím lenne a hab a tortán – megvan az esélyünk arra, hogy második csapatként hatot nyerjünk egy év alatt. Ha ilyen közel vagy a dologhoz, mindent meg kell tenned, hogy összejöjjön.

Az életkor nem számít, a lényeg az, milyen fitten érzi magát az ember. Remélem, hogy lesz még egy pár évem a Bayernnél. Ki lehet az utódom? Várniuk kell még egy pár évet, még korai erről beszélni. De a Bundesligában van három-négy igazán jó csatár, elég csak Frankfurt vagy a Borussia felé néznem.

Nagyszerű volt az atmoszféra a stadionban. Természetesen észleli az ember, hogy ez még nem az a hangulat, ami alapból volt – de remélem, hogy a koronahelyzet hamarosan jobb lesz és gyakrabban játszhatunk majd közönség előtt.

Mindig is arról álmodtam, hogy egy nagy klubbal nagy stadionban játszhatok. Keményen megdolgoztam én és a csapat azért, hogy ott tartsunk, ahol tartunk. Megpróbálok minden évben valami újat mutatni.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top