Egyéb

Kapuskérdés a Bayernnél – Starke visszatér?



Nyáron luxusproblémája volt a Bayernnek a kapusposzton: Manuel Neuer mellett egy ideig Sven Ulreich, az új szerzemény Alexander Nübel, valamint a két tehetség, Christian Früchtl és Ron-Thorben Hoffmann is a klub rendelkezésére állt. Ulreich végül Hamburgba igazolt, Früchtl-t pedig a Nürnberg kölcsönözte ki.

Nübel több hétre összeszedett szalagsérülése miatt van pár kérdőjel a Bayernnél – főleg ami az utánpótláscsapatokat illeti: A profiknál Neuer mellett Hoffmann a rendelkezésre áll, harmadikszámú kapusként pedig a Bayern II jelenlegi portása, Lukas Schneller fog elutazni a csapattal.

Így a Bayern II-nél merül fel a kérdés, hogy ki lesz a 20 éves Michael Wagner helyettese a vasárnapi bajnokin – a BILD infói szerint házon belül felmerült az a lehetőség, hogy a 39 éves Tom Starke is besegíthet, de a legvalószínűbbnek az tűnik, hogy Lukas Schneller mégis véd vasárnap és csak később utazik el Katarba.  Az U19-esek a korona miatt nem játszanak, csak edzenek, de az is előfordulhat, hogy egy fiatalabb hálóőrt vezényelnek fel Michael Wagner mellé a harmadosztályú mérkőzésre.

Kapuskérdés a Bayernnél – Starke visszatér?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top