Átigazolási hírek

Hivatalos: Chris Richards kölcsönbe került a Hoffenheimhez

20 esztendős amerikai hátvédünk, Chris Richards a június végéig a Hoffenheim együttesében folytatja.

Ma délután hivatalossá vált, hogy a Bundesliga 12. helyén álló Hoffenheim fél évre kölcsönvette a Bayern München egyesült államokbeli védőjét. A harmadosztályban 8 mérkőzésen, az profik közt pedig hét meccsen pályára lépő Richards vételi opció nélkül kerül a TSG-hez.

„Boldog vagyok, hogy megtehetem a fejlődésem következő lépést a Hoffenheimnél. Fontos, hogy több meccsen lépjek pályára a Bundesligában. Nagy céljaim vannak és szeretném magam más feladatok elvégzésére is beajánlani a Bayern Münchennél.” – nyilatkozta a Transfermarkt szerint 5 millió euróra taksált Richards.

Image

A kék-fehérek közösségi oldalain be is jelentették Richards igazolását.

„Chris nagy tehetség. Kulcsjátékos volt az amatőröknél a harmadosztályban és tapasztalatokat gyűjtött az első csapattal is, sőt, szerepelt a Bajnokok Ligájában is. Együtt döntöttünk úgy, hogy Chris a Hoffenheimnél teszi meg a következő lépést. Biztos vagyok benne, hogy a TSG élvezni fogja a játékát.” – mondta a Bayern hivatalos oldalának Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója.

Korábban Serge Gnabry is a Hoffenheim együttesében töltött el egy sikeres kölcsönidényt a Bayern alkalmazottjaként, ráadásul a sinsheimi csapat edzője, Sebastian Hoeneß jól ismeri Richardsot, így reméljük jól sikerül neki a szezon hátralévő része.

Sok sikert, Chris!

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top