Átigazolási hírek

Upamecano ügynökei tárgyaltak SalihamidziccselKarl-Heinz Rummenigge a múlt héten megerősítette a hónapok óta tartó sajtóhíreket, miszerint a Bayern számára érdekes lehet Dayot Upamecano.

A BILD jelentése szerint most komoly fejlődés történt az ügyben, ugyanis csütörtökön délután a Lipcse 22 éves belsővédőjének ügynökei, Sascha Breese és Volker Struth megjelentek a Säbeneren tárgyalni a Bayern képviselőjével – egész pontosan Hasan Salihamidziccsel.

A tárgyalás 16:30-tól egészen 19 óráig tartott, ekkor hagyták el a Sülét és Feint is képviselő Sports360 (korábbi SportsTotal) ügynökség tagjai egy fekete Mercedesszel a bajorok edzőközpontját. A találkozót egyik fél sem akarta megerősíteni a lapnak, de úgy tűnik, hogy a bajorok egészen elől helyezkednek el a francia válogatott játékosért folytatott küzdelemben.

Upamecano szerződésében egy 43 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, így a Lipcsének nincs beleszólása a dologba – úgy tűnik, hogy a Bayern hajlandó kifizetni ezt az összeget, a tárgyalások elsősorban a szerződés feltételeiről szólhattak.

Upamecano ügynökei tárgyaltak Salihamidziccsel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top