Akadémia

Hosszabbított a Bayern ígéretes tehetségeAhogyan arról a korábbi hírek alapján számíthattunk, Torben Rhein, a Bayern U19-es csapatának tehetséges kapitánya meghosszabbította a szezon végén lejáró szerződését.

Jochen Sauer: „Torben az eddigi három és fél éve alatt nagyszerű fejlődésen ment keresztül. Ismerjük a benne rejlő nagyszerű potenciált és örülünk, hogy a profi labdarúgásban velünk együtt teszi meg a következő lépést.”

A 2017-ben igazolt Hertha-nevelés hónapok óta a második csapattal edz, az alacsonyabb korosztályban 44 meccsen 19 gólnál és 10 gólpassznál tart. A cél, hogy a jövőben nagyobb szerepet töltsön be az U23-masoknál is a korosztályos válogatott középső középpályás. Rhein a ranglétrát végigjárva az U18-as csapatban egyelőre csak egyszer lépett pályára, de akkor csapatkapitányként.Rhein: „Nagyon örülök ennek a szerződéshosszabbításnak. Biztos vagyok benne, hogy a megfelelő környezetben vagyok ahhoz, hogy a karrierem következő lépését megtegyem. Köszönöm mindenkinek, aki kísért és támogatott az eddigi utam során.”

A Bayern nem jelentette be, hogy meddig hosszabbított a 2020-as Fritz Walter-díj U17-es korosztályának ezüstérmese, de a hírek szerint 2022 nyaráig biztosan a klub játékosa marad.

Hosszabbított a Bayern ígéretes tehetsége
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top