upamecano
Átigazolási hírek

Rummenigge megerősítette, hogy érdeklődünk Upamecano irántAz elmúlt hetekben gyengébb formát mutató Bayernnél a középhátvéd-kérdés lesz a nyár egyik legizgalmasabb témája – Alaba várhatóan a Real Madridban folytatja, Boateng jövője pedig még kérdéses. Az ő esetében vannak arra utaló jelek, hogy a korona miatt mégis maradhat egy évet a münchenieknél – főleg, hogy Hansi Flick sem elégedetlen a teljesítményével.

Úgy tűnik, hogy Boateng jövőjétől függetlenül a bajorok mindenképp szeretnének legalább egy középhátvédet a nyáron. Évek óta figyelik Upamecanót, már a Lipcsébe való átigazolása előtt is érdeklődtek iránta. A klub vezetője, Karl-Heinz Rummenigge a BILD-nek megerősítette, hogy továbbra is szem előtt tartják a 22 éves franciát, aki egy meccs kivételével a csapata összes idei találkozóján ott volt a pályán.

„Természetesen foglalkozni fogunk vele. De nem csak vele, hanem alapvetően azzal is, hogy melyik pozícióban mit akarunk és mit kell csinálnunk. (…) Korai még erről beszélni, a játékos legalább a szezon végéig a Leipzig játékosa”

A koronakrízis miatt a Bayern is nagy megfontolással költekezik, de úgy tűnik, hogy a Szoboszlai csapattársának szerződésében szereplő 42,5 millió eurós kivásárlási ártól sem zárkóznak el. Boateng ügye nyitott, még korai erről beszélni – nyugtázta a dolgot Kalle.

Rummenigge megerősítette, hogy érdeklődünk Upamecano iránt
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top