Egyéb

Hat játékost küld edzeni Münchenbe a Dallas

A Dallas és a Bayern az évek óta tartó partnerség jegyében bejelentették, hogy január 6-ától január 29-éig az amerikaiak hat játékosa vesz részt a müncheni edzésgyakorlatokon. Ilyen módon került Chris Richards is próbajáték után először kölcsönbe, majd végleg is a bajorok kötelékébe.

Edwin Cerrillo: A 20 éves mexikói gyökerekkel is rendelkező mélységi középpályás 2019 novemberében abszolvált már Münchenben egy két hetes edzésgyakorlatot.

Justin Che: A 17 éves srác elsődleges pozíciója a védelem tengelyében van, de a jobboldalon is bevethető. Kölcsönben a North Texas csapatában játszott és mind a 16 mérkőzésen pályára lépett.

Ricardo Pepi: A hamarosan a 18. életévét betöltő középcsatár már 16 évesen profiszerződést kapott a Dallastól, viszont az előző két játékoshoz hasonlóan őt is kölcsönadták fejlődni a North Texashoz.

Thomas Roberts: A 19 éves középpályás is a North Texasban pallérozódott, 10 meccs alatti 785 perc alatt egy gólt lőtt. 2018-ban, Chris Richardsszal együtt vett részt egy tíznapos müncheni edzőtáborban.

Dante Sealy: Az amerikai születésű, de trinidad és tobagói vérrel is rendelkező 18 éves balszélső szintén játszott kölcsönben a North Texasban, de 2019 decembere óta a Dallasnál rúgja a bőrt.

Brandon Servania: A 21 éves középső középpályás a 2019 áprilisi debütálása óta 30 meccset játszott a Dallasban, 1516 perc alatt két gólt és három gólpasszt gyűjtött. 2018 októberében volt már 10 napos edzésperiódusa Münchenben.

Korábbi hírek szerint arról is szó volt, hogy a 19 éves, szintén dallasi Tanner Tessmann is utazhat Münchenbe, de róla nem szólnak a hivatalos hírek. A hat ideiglenes érkező viszont a korona miatt valószínűleg nem a profikkal fognak edzeni. Vajon közöttük lesz az új Chris Richards, aki hosszútávon is bizonyíthat majd a bajoroknak?

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top