Német Kupa

Német kupa: Sorsoltak, Lukas Mai csapatával játszhatunkVasárnap kisorsolták a Német kupa nyolcaddöntőinek párosításait – noha a Bayern a feszített menetrend miatt még a második találkozóját sem játszotta le. Erre január 13-án szerdán, a Holstein Kiel elleni 20:45-kor kezdődő mérkőzésen kerül sor.

Ha a Kiel elleni akadályt is sikeresen veszik Hansi Flick játékosai, akkor február 2-án vagy 3-án a Bayern kölcsönjátékosát, Lukas Mait is a soraiban tudó másodosztályú SV Darmstadt csapatát fogadják az Allianz Arénában a negyeddöntőbe kerülésért.

A darmstadtiak épp vasárnap jelentették be, hogy leigazolták a Bayern utánpótlásának korábbi védőjét, a 22 éves Thomas Ishwerwoodot, aki 2018-ban került az amatőrcsapattól a Bradford együttesébe – tehát esély van arra, hogy összeálljon egy (ex)Bayernesekből álló védelem az ellenfélnél.

Lukas Mai egyébként stabil embere csapatának – 14 meccsből egyet eltiltás miatt kellett kihagynia, ezen felül is csak hét percet nem töltött a pályán a Bundesliga II  13. helyen álló együttesében.

Az összes párosítás: 

Német kupa: Sorsoltak, Lukas Mai csapatával játszhatunk
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top