Interjúk és nyilatkozatok

Salihamidzic: A Lazio egy kellemetlen ellenfél

Hasan Salihamidzic klubtévének adott nyilatkozatának részleteit közöljük az fcb.de-ről.

A BL-csoportkörről: Egy meccset sem veszítettünk, csak egyszer játszottunk döntetlent, kiemelkedő teljesítményt nyújtottunk – nagyon elégedettek vagyunk, hogy ilyen dominánsan és magabiztosan abszolváltuk a csoportot.

A csoportkör csúcspontjairól: Annak nagyon örültem, hoy az Atletico Madrid ellen ilyen magabiztosan győztünk, rögtön a mérkőzés elejétől bizonyítottuk a kvalitásainkat. Minden meccs fontos, örülök, hogy ennyi gólt szereztünk. A 16 pont kiemelkedő teljesítményre vall.

A Lazioról: Kellemetlen ellenfélről van szó, ezt a Dortmund elleni mérkőzéseiken is láthattuk. Mindig kellemetlen dolog az olasz csapatok ellen játszani, de mindig szép Rómába utazni. Eddig nagyon jó tapasztalataink vannak a Bajnokok Ligájában. Jól fel fogunk készülni ezekre a mérkőzésekre, várjuk már nagyon.

A Bayern tehetségeiről: Mindent megteszünk azért, hogy a srácaink jó képzést kapjanak a Campusban, illetve jó teljesítményt nyújtsanak és tapasztalatokat szerezzenek az U17-es, az U19-es és az U23-mas csapatainkban. Az edző mindent figyelemmel tart, nagyon örülünk is annak, hogy a fiatalok lehetőséget kapnak a profiknál is – egy ilyen kiemelkedő társaságban ez nem magától értetődő dolog.

A Wolfsburg elleni meccsről: Tizenegy mérkőzés óta veretlenek. Tudjuk, hogy milyen sok jó játékosuk van. Nagyon jó formának örvendenek, fizikálisan is, hátul is nyerik a meccseiket. Elől veszélyesek, Weghorst személyében van egy jó csatáruk is – egy csapat számára ez mindig fontos. Nehéz meccs vár ránk.

A Leverkusen elleni évzáróról: A hétvége óta ők a listavezetők – nagyon nagyon jól csinálják, magabiztosan játszanak az Európa-ligában is. Érdekes mérkőzés lesz.

A rövid téli szünetről: Mindannyunknak lesz egy pár szabadnapja. Nyilván elérhetőek leszünk, egy ilyen munka mellett ez természetes, viszont mindannyian jók vagyunk egy pohár borra és pár nyugodt órára a családunkkal és a gyermekeinkkel.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top