Bajnokok Ligája

„Sokan örülnének egy olyan keretnek, mint a miénk” | Reakciók: Atlético 1-1 Bayern

Az Atlético Madrid elleni 1-1-es döntetlen után nyilatkozott a Bayern vezetőedzője és három játékosa is.

Hansi Flick

Összességében a mérkőzésről: „Sikeres este volt, jó rálátást kaptunk a fiatal játékosainkra. Le vagyok nyűgözve ettől az eredménytől. Müller és Gnabry cseréje után több dinamikánk volt.”

Musialáról: „Nagyon nagyra becsülik a játékosaink is. Baromi jó képességei vannak a labdával, nehéz őt megállítani egy az egy elleni szituációban. Fizikálisan még fejlődnie kell. Nagyon is eleget tett ma.”

A keretről: „Sok európai csapat boldog lenne egy olyan kerettel, mint amilyen nekünk van. Minden játékosunknak hatalmas kvalitásai vannak. Jól kezeltük a jelenlegi helyzetünket. Sok kulcsjátékos megérdemelte a mai pihenést.”

Joachim Löwről és a DFB-ről: „Örülök, hogy Jogi marad az edző. Sokat tett a német fociért. Teljes normális, hogy egy ilyen eredmény (0-6 Spanyolország ellen) pletykálnak róla egy olyan futballnemzetben, mint Németország.”

Image

Javi Martínez

A mérkőzésről: „A legvégéig kell harcolnod és megszerezned a három pontot. Nehéz meccs volt egy továbbjutásért harcoló csapat ellen, de jó teljesítményt nyújtottunk.”

Arról, hogy tinédzserekkel játszott: „2003-ban születtek. Az majdnem akkor volt, amikor elkezdtem focizni! Mindenesetre a Bayern egy olyan klub, amely az alapoktól kezd a fiatal játékosokkal. Fényesek az elkövetkezendő évek. Ők a klub jővője.”

Alexander Nübel

A mérkőzésről: „Nagyon örültem, hogy tudtam ma védeni és jól szórakoztam. Ha szerepelni tudsz a BL-ben, az mindig egy jó érzés.  Egy fokkal mélyebben álltunk fel és biztosabbak voltunk a védelemben. Ez (az ötvédős rendszer) is opció lehet számunkra a szezonban.”

Eric-Maxim Choupo-Moting

A meccsről: „Az Atléicónak kellett a három pont. Beleadtunk mindent, keményen dolgoztunk és megérdemeltük a döntetlent, mert nem adott, hogy minden simán menjen ennyi változtatás után. Kemény harc volt. Fontos megjegyezni, hogy sok változás volt a kezdőben. De a végén megérdemeltük az egy pontot.”

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top