Bajnokok Ligája

Martínez: A csapat tagja vagyok és nagyon jól érzem magam / Roca olyan, mint én



Javi az Atletico elleni mérkőzést megelőzően válaszolt a sajtó kérdéseire.

Az egészségi állapotáról: Elég meggyötört. A Stuttgart ellen egy kicsit sántítva jöttem le a pályáról. A csípőmmel volt valami, de már egész jól van. Remélem, hogy fitt leszek és 100 százalékos. Van még 36 órám.

Az átigazolási ügyéről: Nyáron gondoltam rá. Ha jött volna egy olyan ajánlat, ami nekem és a klubnak is jó, akkor váltottam volna. De gondolkoztunk a maradásomon is. Beszéltem az edzővel, ő bízik bennem. A csapat tagja vagyok és nagyon jól érzem magam, nagyon jó további egy évet itt játszani. Szívesen próbálnék ki valami újat, még mielőtt befejezem.

Rocáról: Mentálisan nagyon erős. Senkinek sem tetszik, ha az első BL-meccséről kiállítják, de nyugodtnak kell maradnia. Jól játszott, kár, hogy kapott két sárgát. Két szabálytalanságot vétett és repült a pályáról. Nem kell különösképpen motiválni őt, olyan, mint én. Ha rossz időszaka van, még többet dolgozik.

A spanyolországi játékról: Mindig különleges dolog visszatérni ide. Nem játszottam még az új stadionban az Atletico ellen. Ha csak fele annyira jó lesz, mint a Calderon, akkor ez egy szuper stadion. A régi volt a világ egyik legjobbja. Szurkolók sajnos nem lesznek, pedig ők aztán ám a hangosak. Szuper meccs lesz. Megtiszteltetés, hogy Madridban játszhatok.

Az Atleticoról: Az Atletico a világ egyik legjobb csapata, Simeone pedig a világ egyik legjobb edzője. Nagyon motiváltak, 200 százalékot fognak nyújtani. Nehéz meccs lesz, magas színvonallal rendelkeznek.

Martínez: A csapat tagja vagyok és nagyon jól érzem magam / Roca olyan, mint én
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top