Egyéb

Flick: Nübel bizonyítja a képességeit / A fiataloknak élvezniük kell a játékot



Javi Martínez után Hansi Flick tájékoztatta a sajtót az Atletico elleni meccs kapcsán.

A személyi helyzetről: Lewandowski, Neuer, Goretzka és Tolisso Münchenben maradnak, pihentetve leszek. Utóbbi sajnos sérült is, talán hétvégén a Lipcse ellen ismét velünk lehet. Mindenki más kerettag. (Daviesen, Kimmichen és az eltiltott Rocán kívül)

Az Atletico elleni kihívásról: Az Atletico második a bajnokságban és az első lehet, ha a következő meccsét megnyeri. Várjuk a találkozót. Nekik van a legjobb védelmük és a második legjobb támadósoruk – ráadásuk van egy olyan edzőjük is, aki az elmúlt években lenyűgöző munkát végzett és mindig új szintre emelte a csapatát. Nagy megtiszteltetés játszani itt.

Nübelről: Alexander játszani fog. Jó benyomást tett és az edzésen is bizonyítja a képességeit. Ezt tette a kupában is, amikor játszott.

A jelenlegi helyzetről: Eredményesen akarunk játszani és ez sikerül is. Mostanában nem játszunk szépségdíjasan, de a csapat akár 90 percen keresztül is képes harcolni. Mindezt különösebb felkészülés nélkül. Az előző szezont végigjátszottunk és elégedettek vagyunk az eredményeinkkel. Jól állunk, de fontos meccseink lesznek az elkövetkezendő két és fél hétben.

Kimmichről: Minden nap látom őt. Egész nap itt van és dolgozik a visszatérésén. Nagyon fontos a csapatunk számára.

A záróedzésről: Ma taktikai edzést végeztünk, lőttünk egy párat is, hogy élesítsük magunkat a kapu előtt. Egy 45 perc elég is lesz mára.

Süle esetleges játékáról: Van még egy napunk. KIvárunk és meglátjuk, hogy ki áll készen, ki fog játszani. Nem rosszak az esélyei.

A meccsről: Minden edző számára fontos, ha vannak olyan játékosai, akik átlépik a határaikat – elegendően vannak, akik ezt megteszik. Vannak vezéreink és mi vagyunk a Bayern München. Örülök, hogy így alakult. Mindenki várhatja az új madridi stadionban a meccset. Főleg a fiatal játékosaink számára nagyszerű élmény az Atletico ellen játszani, élvezniük kell.

Flick: Nübel bizonyítja a képességeit / A fiataloknak élvezniük kell a játékot
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top