Bajnokok Ligája

Flick: Lucasban reménykedünk, Tolisso, Sarr és Süle nem bevethetőek



A Bayern mestere a Salzburg elleni mérkőzést megelőzően vett részt sajtótájékoztatón.

 

A holnapi feladatról: Az a célunk, hogy bebiztosítsuk a továbbjutást. Nehéz feladat lesz, a Salzburg jól helyezi nyomás alá az ellenfelét és jól birtokolja a labdát.

A személyi helyzetről: Lucas Hernandez esetében reménykedünk, hogy bevethető lehet, Tolisso és Sarr nem épülnek fel a mérkőzésig. A balbekk posztra van több opciónk, de nem fogok nyílt kártyákkal játszani.

A középpályáról: Marc Roca és Javi Martínez személyében van két játékosunk, akik játszhatnak a hatoson. A Bremen ellen egy hatossal játszottunk. Fontos lesz, hogy ebben a pozícióban is jól nyomás alá helyezzük őket és labdaszerzéseket csikarjunk ki.

Süléről: Niklas nyolc napot karanténban töltött, egyszer edzett, majd a válogatotthoz utazott. Saját tapasztalatból tudom, hogy ott nem olyan intenzívek az edzések, mint nálunk, ezért edzéslemaradásban van és vissza kell őt hoznunk. Holnap nem játszik, reméljük, hogy hétvégén bevethető lesz.

Kép

Az ellenfélről: Kellemetlen ellenfél, tudják, hogyan képesek az ellenfelet nyomás alá helyezni… Ha labdát szereznek, jól támadnak. A csapatuk képes arra, hogy a Bajnokok Ligájában is versenyképes legyen.

A Salzburg hétvégi vereségéről: Pihentettek egy pár játékost, így bizonyos berögződések nem voltak annyira precízek. Ugyanazt a csapatot várom, mint az első meccsen. A Graz elleni vereségük nem tántorítja el őket attól, hogy keressék ellenünk a lehetőségeiket.

A tehetségek játékidejéről: Jamalnak nem volt könnyű dolga a Werder ellen. Jól tolta, de volt pár szituáció, amelyet jobban is meg tudott volna oldani. Mindig fontos, hogy hogyan edz a csapat és az pedig kiemelkedő. Örülünk, hogy ilyen fiatal játékosaink vannak. Lehet, hogy páran lehetőséget kapnak az elkövetkezendő hetekben.

Az elvárásairól: Az alapjátékunk az, hogy kontrolláljuk a játékot, de akkor is tudjuk a dolgunkat, ha nyomás alá helyeznek minket. Megvan a szükséges tisztelet bennünk, felkészültek vagyunk. Tudjuk, hogy nehéz lesz. Meghatározó, hogy minden egyes játékos előhívja a teljesítményét és azt a csapat szolgálatába állítsa. Akkor óriási kvalitásokkal rendelkezünk és nehéz megverni minket.

Flick: Lucasban reménykedünk, Tolisso, Sarr és Süle nem bevethetőek
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top