Akadémia

Így szerepelnek a Bayern távozó és kölcsönjátékosai

FCBAYERN.DE

Az fcbayern.de kigyűjtötte, hogy a 2019/2020-as harmadosztályú bajnokának – kölcsönben vagy végleg – távozó játékosai milyen teljesítményt nyújtanak az idei, új klubjaikban. 

Oliver Batista-Meier (Heerenveen, kölcsön)

A 19 éves német-brazil srác csapata eddigi összes bajnokiján kezdőként lépett pályára a holland Eredivisie-ben. Négy kanadai pontot gyűjtött: három gólpassza mellett az első találatát is megszerezte. Csapata a hatodik helyen szerepel a tabellán. A jelenlegi megállapodás szerint csak erre a szezonra adta kölcsönbe őt a klub.

Lars Lukas Mai (Darmstadt, kölcsön)

Szintén rendszeres játéklehetőséget kap a Bayern tulajdonában lévő Lukas Mai a másodosztályú Darmstadt együttesében – sőt mi több, az összes percet a pályán töltötte a 20 éves középhátvéd. A Német kupa első fordulójában egy gólpasszal hozzá is járult csapata továbbjutásából a Magdeburg ellen. A sajátnevelésű játékost is egy szezonra adta kölcsön a klub, jelenleg a 10. helyen áll a Bundesliga II-ben.

Sarpreet Singh (Nürnberg, kölcsön)

Az indiai származású új-zélandi középpályás hat mérkőzésen kapott lehetőséget a Nürnbergnél. Az első meccsén (Regensburg 1-1) és a Lipcse elleni kupameccsen (0-3) kezdőként lépett pályára, a többi négy találkozóján pedig csereként szállt be. A tavalyi Bayern II-ben hét-hét gólt és gólpasszt szállító középpályást, aki két profi bajnokin is lehetőséget kapott Flicktől, egy évre adta kölcsön a klub.

Christian Früchtl (Nürnberg, kölcsön)

A Bayern 20 éves, tehetséges kapusa a reményekkel szemben sajnos még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a nürnbergieknél, helyette Christian Mathenia kap lehetőséget – a frankok talán épp ezért is tanyáznak Bundesliga II. tabellájának 16. helyén.

Sebastian Hoeness (Hoffenheim)

A Bayern II sikeredzőjét és asszisztensét, David Krecidlot is elkapkodták – méghozzá az élvonalbeli Hoffenheim, amely 4-1-es vereséget mért a Hansi Flick vezette Bayern proficsapatára. Uli 38 éves unokaöccse a 13. helyen áll a csapatával, de az EL-csoportját három meccs után 100 százalékosan vezeti.



Wriedt, Köhn, Yilmaz (Willem, Willem, Antalyaspor)

Fix átigazolással távozott a Bayern harmadosztályú gólkirálya, Otschi Wriedt és Derrick Köhn, akik a holland elsőosztályú Willem II csapatával a 14. helyet foglalják el a tabellán. A 26 éves támadó augusztus végén sajnos lábközpcsont-törést szenvedett és tíz mérkőzést szalasztott el – a balbekk Köhnnel ellentétben, aki az összes eddigi meccsen kezdőként lépett pályára. Mert Yilmaz, a 21 éves jobbhátvéd a legutóbbi négy meccsen szintúgy végig ott volt az Antalyaspor kezdőjében.

Wooyeong Jeong (Freiburg)

Wooyeong Jeong 2018 januárjtól 2019 nyaráig a Bayern játékosa volt, 2020 januárjában pedig kölcsönbe tért vissza Münchenbe – kilenc gólpasszal járult hozzá a Bayern II bajnoki címéhez, mielőtt visszatért a Freiburghoz. Az idei kilenc tétmeccs mindegyikén játszott, kétszer kezdőként. A Bayernnek a hírek szerint visszavételi joga van Sallai Roland csapattársára.

Flavius Daniliuc (Nice)

A Bayern korábbi, 19 éves játékosa és az U19-es csapatának kapitánya eddig négyszer kapott játéklehetőséget a francia élvonalban és az EL-ben is bemutatkozhatott a megsérült Dante csapattársaként.

Marcel Zylla a lengyel elsőosztályú Slask Wroclav legutóbbi négy meccsén pályára lépett, Paul Will hét tétmeccset játszott a Dynamo Dresdenben, Alexander Nollenberger három meccsen két gólt lőtt a Regionalligás Bayreuth csapatában.

U19-esek a Regionallitában

Marvin Cuni: Tíz meccs a Sonnenhof Großaspachban
Jonas Kehl: Szinte mindig kezdőként lép pályára az Ulmban
Jahn Herrmann a Hannover II összes meccsén játszott, hatszor kezdett.
Jakob Mayer a Rosenheimben két gólnál jár.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top