Átigazolási hírek

Goretzkával hosszabbítana a klub / Mi lesz Alabával?



A David Alaba miatti szerződéshosszabbítási-saga okán tanulva a Bayern vezetői már azon dolgoznak, hogy időben elkezdjék a tárgyalásokat a csapat húzóembereivel.

A SPORT BILD információi szerint Leon Goretzka az egyik legfontosabbb, akivel idő előtt akarják meghosszabbítani a 2022-ig szóló szerződést a bajorok. A 2020-as év végéig elvileg lesz is egy megbeszélésük a játékos ügynökével, Jörg Neubauerrel a további elképzelésekről. A terv szerint Goretzkának és Kimmichnek kell alkotnia a Bayern középpályájának tengelyét a jövőben is. Goretzka tudja, hogy aligha van a Bayernnél jobb hely a világon. Élvezi a megbecsülést, a koronás időszakban sem éri akkora anyagi veszteség, mint a többi nagyklub játékosát.

A Dortmund ellen megsérült Joshua szerződése csak 2023-ban jár le, de már vele is beszélnének idén az új feltétekről. A 2022-ig szerződésben lévő Sülével szintén hosszabbítanának a müncheniek.

Bayern & Germany on Twitter: "Joshua Kimmich and Leon Goretzka didn't train with the team today, however both are fit and were just given a rest [Bild]… https://t.co/zMexpEAcZm"



De mi lesz Alabával? 

Hansi Flick a lehető legtovább meg akarja tartani őt és a klub teljesíteni is fogja a kérését vele kapcsolatban: Ne adják el őt januárban!

George Alaba szerint fia nagyon csalódott és sértett amiatt, hogy sok téves dolgot állított róla a nyilvánosság. Elmondta, hogy továbbra sem ismert számukra a játékos jövője, de David mentálisan erős és nyugodtan tudja kezelni a jelenlegi helyzetet.

Herbert Hainer korábban elmondta, hogy visszavonták az Alabának tett összes szerződéshosszabbítási ajánlatukat. Ez természetesen még nem jelenti azt, hogy – David közeledése esetén – ne hosszabbítson a 28 éves Bayern-nevelés.

Az Alaba-ügy előzményei: 

No posts found

Goretzkával hosszabbítana a klub / Mi lesz Alabával?
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top