Interjúk és nyilatkozatok

Gnabry: Lewa a világ legjobbja; Jól megy a londoniak ellen



25 esztendős szélsőnk egy mixed interjú keretein belül válaszolt pár kérdésre csütörtökön. A Bayern támadórészlegének motorja többféle témát is érintett, egyikkel (amely kérdést a bayernszektor.hu tett fel neki) pedig külön cikkünkben foglalkoztunk.

A koronavírussal kapcsolatban: Számomra nehéz erről beszélni. Az a szerencsém van, hogy negatívan teszteltek, most pedig hamisan lettem pozitív. Nyilván az otthoni karanténban igyekeztem olyan elfoglaltságokat találni, amelyek produktívak. Az első pár nap edzéssel kapcsolatos dolgokat űztem, aztán viszont szerencsésnek éreztem magam, hogy a doki öt nap után azt mondta, csatlakozhatok a csapathoz.

A Dortmund elleni presztízsről: Nagyon fontos, hiszen a Bundesliga két legjobb csapata játszik egymás ellen. Szóval akárki kerül a Bundesliga élére, az komoly magabiztosságot szerez a szezon hátralévő részére.

Arról, hogy ki fog gólt lőni a hétvégén: Az lenne a legjobb forgatókönyv, ha mindhárman (Gnabry, Müller és Lewa). Egy ilyen meccsen betalálni olyan érzés, amiről álmodni tudok.

Arról, hogy Lewandowski a legjobb támadó a világon – Gnabry után: Utánam? (Nevet) Előttem áll. Minden statisztika mellete szól, természetesen amiatt, mert az elmúlt pár évben folyamatosan betalál. A számok magukért beszélnek, még jó, hogy ő a világ legjobb csatára.

Bayern, Gnabry show e Psg avvisato

Lewandowski és Gnabry utóbbi karrierjének legjobb meccsén, a Tottenham elleni 7-2-n.

Sanéval való kapcsolatáról: Minden ember más. Természetesen Leroy nagyon jól megért engem, hiszen nagyon sok ideje együtt focizunk, még az U15-ösök közt is annak idején. Úgy érzem, az erősségeink összeadódnak együtt. Szóval szerencsésnek érzem magam.

A Tottenham elleni különleges érzéseiről: A legjobb dolog ebben az egészben, hogy néhány barátom sok motivációval lát el engem, emellett ismerem a történelmet (volt klubja, az Arsenal és a Tottenham rivalizását) és éreztük a stadion atmoszféráját is. Mindig jó Angliában játszani. Végül, az Arsenalos múltam miatt egy kicsit több motivációm volt. Ettől eltekintve, minden meccs ugyanolyan fontos. Más kérdés, hogy a londoni csapatok ellen nagyon jól megy nekem.

Tanácsa a fiatal közönség és társai számára: Legtöbbször azt szokták mondani, hogy „legyél te az új Ronaldo vagy az új Messi’, de én mindig azt próbálom átadni a fiataloknak, hogy merjenek kreatívak lenni, kockáztassanak. Reszkírozás nélkül nem érhetsz el semmit. Mindig tegyél többet, mint a másik. Talán ez a legfontosabb pontja az egésznek, enélkül nem juthatsz el sehová.

Gnabry: Lewa a világ legjobbja; Jól megy a londoniak ellen
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top