Bajnokok Ligája

Folytatja szériáit a Bayern és a játékosok, Boa és Lucas gólcsendet tört – Statisztikák: RBS 2-6 FCB



A Salzburg elleni 6-2-es idegenbeli győzelemmel kapcsolatos legjobb érdekességeket, statisztikákat gyűjtöttük egy csokorba.

 

REKORDKIÉPÍTÉS:

A Bayern a sorozatbeli 14. győzelmét aratta a Bajnokok Ligájában.

REKORDDÖNTÉS:

Hansi Flick sorozatbeli 11 mérkőzést nyert a Bajnokok Ligájában és ezzel megdöntötte Carlo Ancelotti korábbi rekordját.

https://www.goal.com/de/meldungen/fc-bayern-muenchen-salzburg-ftr-hansi- flick/rwp6pm3zeap516yqjhs43pix4 2020-11-04T07:44:34Z https://images.daznservices.com/di/library/GOAL/51/2d/ger-only-hansi-flick-fc-bayern ...

BAYERN-STATOK:

A Bayern a legutóbbi 14 idegenbeli BL-meccsén veretlen maradt (11 győzelem, 3 döntetlen). Csak a MU-nak van hosszabb szériája, 2007 és 2010 között 16 meccsen nem kaptak ki.

Hansi Flick irányítása alatt először került hátrányba a Bayern Berisha góljánál. Legutóbb az Olympiakos otthonában 3-2-re megnyert meccsen fordult ez elő, akkor Kovac volt a csapat edzője. Azt a meccset is a holland Makkelie vezette.

A Bayern az idei 12 tétmeccsen 44 gólt lőtt, átlagosan 3,7-szer találtak be meccsenként.

A Bayern három évvel ezelőtt kapott olyan korán gólt, mint most a Salzburg ellen, akkor Dani Alves a második percben volt eredményes a PSG játékosaként.

A Bayern a 2020-as naptári évben már negyedszerre jegyzett gólt öngól útján – annyiszor, mint a teljes 2019-es évben. Ennél többször csak 2013-ban talált be az ellenfél a saját hálójába, ötször.

A BL-történelmében a Bayern az első csapat, amelyik négy idegenbeli mérkőzésen is lőtt legalább hat gólt.



Bundesliga | Robert Lewandowski hits brace as Bayern Munich overpower Red Bull Salzburg

EGYÉNI STATISZTIKÁK:

Müller az 547. tétmeccsét játszotta a Bayernben, ezzel beérte Katsche Schwarzenbecket a klub örökranglistáján. Csak Gerd Müller lépett pályára többször az 1965-ös feljutás óta, ő 565-ször szerepelt a bajoroknál.

Lewandowski a legutóbbi 13 büntetőjét értékesítette tétmeccseken. A BL-ben ez volt a 12. alkalom amikor odaállt a 11-eshez, mindegyiket beverte a hálóba. A második góljával pedig 11 gólossá vált a legutóbbi hat tétmeccsén.

Kimmich az 50. európai kupamérkőzését játszotta, ebből 49-et a BL-ben, egyet a Szuperkupában teljesített a német húzójátékos. Tíz gólt szerzett, a legutóbbi hat meccsén pedig két gólt és hét gólpasszt gyűjtött – Salzburgban két találatot készített elő.

Boateng az első idegenbeli gólját szerezte a Bayernben. Legutóbb 1011 napja, 2018 januárjában talált be a Hoffenheim ellen.

Lucas Hernandez a 34. meccsét játszotta és az első gólját szerezte meg a Bayernben.

Sané a 23. BL-mecsén a nyolcadik gólját szerezte. A hatodik Bayernes találkozóján már három gólt és két gólpasszt szállított.

Manuel Neuernek hét védést kellett bemutatnia – annyit, mint három és fél évvel ezelőtt a Real elleni 2-1-es hazai vereség alkalmával.

SALZBURG: 2008 márciusa után kaptak ismét hat gólt tétmeccsen.

Szoboszlai: az eredmény nem azt mutatja, amit érdemeltünk | BAON

Folytatja szériáit a Bayern és a játékosok, Boa és Lucas gólcsendet tört – Statisztikák: RBS 2-6 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top