Átigazolási hírek

Boatengék nyitottak a hosszabbításra – „Jerome hihetetlenül jól érzi magát itt”Jerome Boateng remekül védekezve és a 3-2-es vezetést jelentő találatával alaposan kivette a részét a Bayern aktuális győzelméből a Salzburg ellen.

Nyáron lejár a szerződése, jövője egyelőre nem tisztázott – ügynöke azonban a Sport1-nek adott nyilatkozatában elmondta, hogy ő és a 32 éves belsővédő is eltudja képzelni a maradást.

„Nyitottak vagyunk a megbeszélésekre. A jövő izgalmas, örülünk, ha tárgyalásokat vezényelhetünk le a Bayernnel. Jerome hihetetlenül jól érzi magát itt. A csapat hihetetlenül koncentrált és professzionális. Minden passzol Jerome-hoz.”

Damir Smoljan azt is kihangsúlyozta, hogy mit nyer a Bayern a tapasztalt játékossal.

„Jerome a tapasztalatával és a hozzáállásával minden topcsapnak a segítségére válhat. Minden fiatal játékos profitálhat, a teljesítménye hónapok óta szenzációs.”

Bestätigt: Boateng will beim FC Bayern verlängern

Boateng teljesítménye és hozzáállása Hansi Flick kinevezésével óriási fordulatot vett – stabil tagja volt a mindent besöprő csapatnak és jelenleg is kiváló formában focizik. Az edző sem volt rest dicsérni őt a Salzurg elleni 6-2 után.

„A formája szorosan összefügg az edzésekkel és a profi hozzáállásával. Mindannyian örülünk, hogy az elmúlt hónapokban dolgozott és ahogyan feltornázta magát. Salzburgban ő nyitotta meg az utat a fölényes győzelem felé – nagyon fontos gólt szerzett, remekül végezte a dolgát.”

Boatengnek jelenleg nem rosszak az esélyei: Alaba jövője egyelőre kérdéses, Süle a legutóbbi sérülése óta nem került topformába, Lucas ballábas játékosként a középhátvéd-poszt baloldalán kerülhet inkább bevetésre, Kouassi pedig még tapasztalatlan. A koronakrízis miatt a Bayernnek gazdaságosabb lenne megtartani őt, mint egy új játékost igazolni a helyére.

Boatengék nyitottak a hosszabbításra – „Jerome hihetetlenül jól érzi magát itt”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top