Egyéb

Extra: Dante szezonjának vége, Robben hetekre esett ki, Rafinha… Ulreich… Sanches…

BAYERNSZEKTOR


Induló tesztrovatunkban, az Extrában a Bayern egykori exjátékosaival kapcsolatos, érdekesebb híreket próbáljuk meg összegyűjteni.

 

ARJEN ROBBEN HETEKIG NEM JÁTSZHAT

Arjen Robben a nyári visszatérése óta csak két mérkőzést tudott abszolválni a Groningenben, ebből egyet sem játszott végig és várhatóan december előtt nem is léphet pályára.

„Nem tagadom, hogy nem mennek olyan jól a dolgok. Többet és jobbat reméltem, de logikus: egy évet kihagytam, benne vagyok a korban és a sérülési aktám is hosszú.”

Robben fizikálisan jól érzi magát, de kételkedik abban, hogy bármikor is teljesértékűen bevethető lesz.

FC Groningen: Arjen Robben fällt mehrere Wochen aus - FUSSBALL INTERNATIONAL - SPORT BILD

RAFINHÁHOZ BETÖRTEK

A Bayern egykori, 2011 és 2019 közötti játékosa nyáron Brazíliából az Olympiakos csapatához igazolt – máris betörtek hozzá. Ő maga nem, a bébiszitter azonban ott volt az athéni házában.

„A bébiszitterünket fogva tartották, amíg a betörők átkutatták a házat. Elvitték az én és a feleségem óráit.” – mondta Rafinha.

Szerencsére nem sérült meg a bébiszitter, de a rendőrség megtalálta az elkövetők DNS-mintáit. Rafinha eközben Manchesterben van, csapatával a City otthonában lépnek pályára a BL-ben. Korábban két egykori Bayerneshez, Ribéryhez és Douglas Costához is betörtek.

Vor Champions-League-Partie: Ex-Bayern-Spieler Rafinha ausgeraubt


DANTE SÚLYOS SÉRÜLÉST SZENVEDETT

A Bayern egykori – és a 2013-mas triplázásban aktívan résztvevő – középhátvédje a vasárnapi, Angers elleni meccsen keresztszalag-szakadást szenvedett és a teljes szezonra kidőlt.

A Nice csapatkapitánya 38 éves és a szerződése is lejár nyáron, így a további jövője erősen kérdéses. A vezér szerepét a Bayern utánpótlásának tavalyi oszlopos tagja, Flavius Daniliuc veheti át a védelemben.

The 5 keys to Nice - Monaco

ULREICH VISSZATÉR MÜNCHENBE

Sven Ulreich hamburgi visszatérése sikeres lett – az elkövetkezendő napokban visszatér Münchenbe, hogy előkészítse családja költözését az északi városba, illetve elköszönhessen csapattársaitól is. A gyors transzfer, a válogatott szünet és a koronaszabályozások miatt nem volt lehetősége arra, hogy minden csapattársától búcsút vegyen.

Ulreich beflügelt die Aufstiegsträume des HSV

SANCHES FORMÁBAN

A Bayernnél megbukott fiatal portugál az elmúlt hónapokban remekül teljesít aktuális csapatában, a Lille-ben. Nyolc meccsen 18 pontot gyűjtöttek, az övék az egyetlen veretlen csapat a Ligue 1-ben. A 23 éves játékos elmondta, hogy miért nem tudott áttörni Münchenben.

„Őszintén szólva sokkal jobban érzem magam, mint pár évvel ezelőtt, amikor aláírtam az FC Bayernhez. Egyszerűen azért, mert többet játszom, így nagyobb az önbizalmam is. Ez változott igazán. Sok embert megleptem a franciaországi átigazolásommal, de azért döntöttem így, mert játszani akartam – ezért vagyok boldog. Sok fiatal tehetség van a csapatunkban. Egyszerűen csak meg akartam mutatni, hogy tudok focizni.”

Lille empata com Lyon e deixa PSG na liderança - O Jogo

Extra: Dante szezonjának vége, Robben hetekre esett ki, Rafinha… Ulreich… Sanches…
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top