Egyéb

Elege lett a Bayernnek – „Nem létezik már ajánlat Alabának”

Herbert Hainer, a Bayern München elnöke a bajor sajtónak adott nyilatkozatában elmondta, hogy visszavonták a David Alabának tett szerződéshosszabítási ajánlatukat  – és állítólag nem is lesz új kontraktus, amellyel előállnának neki.

„David ügynökének a legutóbbi megbeszélésünkkor elmondtuk, hogy október végéig szeretnénk a dolgot letisztázni, addig várjuk a választ. Egy ilyen fontos pozícióban és személlyel kapcsolatban biztosra akarunk menni a tervezést illetően. Mivel szombatig nem érkezett válasz, ezért Hasan Salihamidzic újra felkereste az ügynököt – azt mondta, hogy továbbra is elégedetlenek az ajánlatunkkal és gondolkozniuk kell még rajta. Ezután úgy döntöttünk, hogy teljes mértékben levesszük az ajánlatunkat a napirendről. Magyarul nem létezik már ajánlat!”



Alaba szerződése 2021 nyarán jár le, a Bayernnek pedig télen lesz utoljára lehetősége arra, hogy a hónapok óta eredménytelen tárgyalások után értékesítse a sajátnevelésű játékosát. David szívesen maradna Münchenben, de Neuerrel, Lewandowskival és Müllerrel egy szinten, 20 millió euró körül szeretne keresni, amiről a Bayernnél – főleg a koronakrízis időszaka alatt – hallani sem akarnak. Jelentős a felek közötti eltérés, ugyanis a bajorok 11 millió eurós fix, valamint további 6 millióról szóló bónuszösszeget ajánlottak fel a belsővédőnek.

Érdekesség, hogy kedden 13 órától épp David Alaba lesz ott Hansi Flick mellett a Salzburg elleni mérkőzéssel kapcsolatos sajtótájékoztatón a Bayernnel.

Hogyan tovább Alaba? Legutóbb a van Dijket elveszítő Liverpoollal boronálták őt össze… vajon Thiago után a 28 éves középhátvéd is Angliában fog kikötni? 

Forrás: Goal.com/hu

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top