Bundesliga

Zirkzee majdnem a Kölnben kötött ki



Horst Heldt, a Köln vezetője a TZ-nek adott nyilatkozatában elismerte, hogy szívesen megszerezték volna Joshua Zirkzee játékjogát a Bayerntől.

„Felvettük velük a kapcsolatot – beszéltem Hasannal és Hansival is, de egyszerűen rossz időpontban történtek a megbeszélések. A Barcelona elleni 8-2 után előszöris gratuláltam Hasannak – majd rákérdeztem Joshuára is. Abban a pillanatban a Bayern nem akarta őt kölcsönadni.”

FC Bayern München: Joshua Zirkzee verrät seine besten Mitspieler

Az átigazolási időszak végén a Bayern megszerezte a szabadon igazolható Eric Maxim Choupo-Motingot, majd lehetőséget kínált fel a kölnieknek arra, hogy éljenek a korábbi kölcsönvételi igényükkel. Ez viszont már későn történt, ugyanis a Köln időközben, azaz szeptember közepén megszerezte az Union Berlintől érkező 29 éves svéd Sebastian Anderssont a támadósorukba.

It's about “mentality and attitude” for Bayern Munich's Joshua Zirkzee - Bavarian Football Works

Joshua Zirkzee bánhatja a dolgot, ugyanis Choupo-Moting érkezésével kikerült Flick látószögéből, a Bundesliga helyett elsősorban a Bayern II-ben kell bizonyítania. Hansi a pénteki sajtótájékoztatón a 19 éves hollanddal kapcsolatban elmondta, hogy „a tehetség önmagában nem elegendő”, illetve utalt arra, hogy Zirkzeenek megvan a kvalitása a Bundesligához, de a motivációján és a mentalitásán még dolgoznia kell.

Zirkzee majdnem a Kölnben kötött ki
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top