Bajnokok Ligája

Folytatódik a remek Bayern-széria, Müller lépett az örökranglistán | Statisztikák: LMO 1-2 FCB



A Lokomotiv Moszkva elleni győzelemmel kapcsolatos érdekességek és statisztikák.

 

BAJNOKOK LIGÁJA-REKORDKIÉPÍTÉS: A Bayern a legutóbbi 13 meccsét megnyerte (GK: 49-3), ez a Bajnokok Ligája történelmének leghosszabb győzelmi szériája. A Real Madrid korábbi rekordja tízmeccses.

BAJNOKOK LIGÁJA-REKORDBEÁLLÍTÁS: Hansi Flick irányításával 10 meccsből 10-et megnyert a Bayern. Ez korábban csak Carlo Ancelottinak sikerült 2014 áprilisa és 2015 februárja között a Real Madrid edzőjeként.

KLUBREKORD-KIÉPÍTÉS: A Bayern a legutóbbi 14 idegenbeli európai kupamérkőzésén is veretlen maradt (11 győzelem, 3 döntetlen). Ebben a szériában nincsenek benne a semleges helyszínen lejátszott mérkőzések. Legutóbb 2017 szeptemberében, Ancelotti utolsó meccsén kapott ki a Rekordbajnok. A rekordot 16 mérkőzéssel a Manchester United tartja 2007 szeptembere és 2010 februárja között.

FC Bayern: Kimmich, Neuer und Flick benennen Schwachstelle

Játékos-statisztikák:

Thomas Müller az 545. tétmeccsét játszotta a Bayernben, amellyel beérte Klaus Augenthalert a klub örökranglistáján. Az 1965-ös Bundesliga-feljutás óta csak Schwarzenbeck és Gerd Müller lépett nála is többször pályára (547 & 565), de hamarosan náluk is több meccse lesz a 31 éves játékosnak.

Leon Goretzka két meccsen két gólt lőtt az idei BL-szezonban. A korábbi 19 meccsén csak egyszer volt eredményes. A három eddigi BL-góljából a másodikat szerezte fejjel.

Joshua Kimmich a Bayern legutóbbi 15 góljából két gólt lőtt és ötöt készített elő.

Kimmich az eddigi 48. BL-meccsén már a 10. gólját lőtte. Ez volt a második, amelyet a 16-oson kívülről szerzett – korábban a Tottenham stadionjában vette be távolról az ellenfél kapuját.

Javi Martínez a 60. BL-meccsén csak a második gólpasszát adta.

A Bayern München és az Atalanta is négyet vágott a BL-ben | Rangadó

Lokomotiv-érdekességek:

A Lokomotiv Moszkva a legutóbbi tíz német csapat elleni meccséből kilencet elveszített.

A Lokomotiv Moszkva a legutóbbi 14 csoportmeccséből csak kettőt tudott megnyerni, 11 alkalommal ki is kaptak. 2019 szeptembere óta nyeretlenek, akkor a Leverkusent tudták megverni.

Folytatódik a remek Bayern-széria, Müller lépett az örökranglistán | Statisztikák: LMO 1-2 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top