Bajnokok Ligája

Flick: A csapat pontosan tudja, hogy mikor kell teljesíteni / Gnabry akár kezdhet is



Thomas Müller után Hansi Flick is sajtótájékoztatón vett részt a Lokomotiv Moszkva elleni BL-meccs kapcsán.

Thomas Müller állapotáról: A válogatott szünetben volt egy szabad hete, volt ideje 100 százalékra feltöltődni. A Frankfurt ellen ráadásul korábban le is lett cserélve. Nem mindegy, hogy az ember 70 vagy 90 percet játszik. Fáradtan is topteljesítményt tud nyújtani az ember –  csak nem 90 percig.

Marc Rocáról: Meglátjuk, hogy mire lesz szükségünk a mérkőzésen, ehhez fogunk igazodni. Ezért sem játszattuk őt még a Bundesligában vagy a Bajnokok Ligájában. Viszont ennek is eljön majd az ideje. Az edzéseken jól végzi a dolgát, meg fogja kapni a lehetőséget.

A személyi helyzetről: Mindenki fitt. Serge csatlakozott, Leroy már múlt héten is velünk edzett – így támadásban pár opcióval több áll a rendelkezésünkre. Gnabry mindig opció a kezdőben, együttesen örülünk, hogy visszatért – otthon azt csinálta, amit kell.

Daviesről: A sérülések kéz a kézben járnak az élsporttal. Nem egy túl komoly sérülés, viszont 6-8 hétre kidőlt. Támogatjuk őt, ahogyan csak tudjuk – az a célunk, hogy ott folytassa, ahol az előző szezonban befejezte.

A Lokomotiv Moszkváról: Az övék az egyik legjobb formában lévő csapat Oroszországban. Ők kapták a legkevesebb gólt és a támadóik között is vannak olyan, nagyon-nagyon jó játékosok, mint például Smolov vagy Eder. Figyelmesen és koncentráltan kell játszanunk. A Lokomotiv egy olyan csapat, amely tudja, hogyan kell megadni a támadás hangnemét, de védekezni is tudnak. A Salzburg ellen elért 2-2 is egy jó eredmény.

Tolissoról: Coco jó formában van és megvannak a kvalitásai ahhoz, hogy box-to-box középpályásként játsszon, hogy ott legyen a fontosabb zónákban. Egyszerűen fontos, hogy élvezi a focit, bizonyítja is ezt.

Musialáról: A tervünk világos: azt akarjuk, hogy lépésről lépésre fejlődjön. Jó kvalitásokkal és alapokkal rendelkezik, viszont vannak olyan dolgok, amelyekben még fejlődnie kell.

A Bajnokok Ligája jelentőségéről: Számomra a Bundesliga az alap, a mindennapos biznisz. A bajnokág felel azért, hogy játszhatunk a Bajnokok Ligájában. Az elmúlt három meccsel nagyon elégedett voltam. Nyilván a Bajnokok Ligája nagyon különleges, idén is megpróbálunk a lehető legeredményesebbek lenni.

Sanéról: Van még hova fejlődnie. A gólt szenzációsan csinálta, de van még egy pár dolog, amelyben javulhat.

A koncentrációról: Vannak feszült és nyugodtabb pillanatok. A csapat pontosan tudja, hogy mikor kell teljesíteniük. Egész jól sikerült a játékosokat egyénileg is beállítani és motiválni erre. Mindegy, hogy épp ki áll be vagy ki játszik, a csapat mindig nagyon koncentrált és pozitív mentalitású. Elvárásunk, hogy az összes meccset megnyerjük.

Flick: A csapat pontosan tudja, hogy mikor kell teljesíteni / Gnabry akár kezdhet is
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top