Bundesliga

„3-0 után eldöntöttük, hogy visszaveszünk egy kicsit” – Reakciók: FCB 5-0 FRA



A Frankfurt elleni 5-0-ás kiütést követő nyilatkozatok. 

Hansi Flick: Kivételesen jól védekeztünk. Tudtuk, hogy a Frankfurt kellemetlen ellenfél lehet, mert sok jó beidegződéssel játszanak – mi viszont keveset engedtünk, ezenfelül nagyon hatékonyan és határozottan használtuk ki a lehetőségeinket. A Bajnokok Ligájában aratott győzelem is édesebb, ha a Bundesligába is nyerni tud az ember. Adagolnunk kell a játékidőt, korán le kell szedni a játékosokat – nem kell mindig 90 percig játszaniuk.

Robert Lewandowski: Remélem, hogy még nagyon sokáig fogjuk tudni tartani ezt a formát. Mindig a legjobb focit akarjuk nyújtani. Ha lehetőségünk van egy olyan győzelemre, mint ma, megpróbáljuk korán dűlőre vinni a meccset. 3-0 után eldöntöttük, hogy az utolsó félórára visszaveszünk egy kicsit. A statisztika nem olyan fontos számomra, a csapatra és a mérkőzésre koncentrálok. A jelenlegi angolhetes időszakban oda is kell figyelni – év végéig rengeteg meccsünk lesz.

Ötből négy: a Bayern München kiütötte az Atletico Madridot a BL-ben – videó

Joshua Kimmich: Összességében simán győztünk, de nem ez volt a legjobb játékunk. Az első félidőben volt egy pár szakaszunk, amikor nem voltunk annyira kocentráltak. Már korábban is egyértelművé tehettük volna a mérkőzést.

Jerome Boateng: Teljesen koncentráltak voltunk és egy nagyon jó meccset játszottunk. Kezdettől fogva agresszívek voltunk és nem becsültük le az ellenfelet. Ügyesen dolgoztunk össze csapatként, jól presszingeltünk és szereztünk labdákat. Robert Lewandowskit hihetetlenül nehéz levédekezni, nagyon veszélyes, mert ballal, jobbal és fejjel is nagyon jó. Jól mozog, lendületes. Emiatt is ő a világ legjobb csatára.

Adi Hütter: Gratulálok a Bayernnek a megérdemelt győzelemhez. Az első félidőben jó játékot hoztunk, sok párharcot nyertünk. Viszont az zavart, hogy a Bayern által felkínált kontralehetőségeket nem tudtuk jól kihasználni. A 3-0 után nagyon nehéz volt, a Bayern megérdemelten győzött.

Kevin Trapp: Lewandowskinak ma nem sok lehetőségre volt szüksége, három gólt szerzett még így is. Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy az első félidőben egész jó volt az előrejátékunk. Ha ügyesebben játsszuk ki őket, akkor lehetőségekhez is juthattunk volna. A Bayernnek viszont ott van a végtelen kvalitása a gólszerzéshez. Nagyon jó formában vannak, nem egyszerű a jelenlegi formájuk ellen. Megpróbáltuk érvényesíteni a játékunkat, de megérdemelten győztek. Lewandowski egyértelműen világklasszis.

„3-0 után eldöntöttük, hogy visszaveszünk egy kicsit” – Reakciók: FCB 5-0 FRA
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top