Bundesliga

Az Eintracht is a Bayern áldozatává vált | Összefoglaló: FCB 5-0 FRA



Sorozatbeli hatodik tétmeccsét nyerte meg a Bayern, miután 5-0-ra megverte otthon a Frankfurt csapatát. A bajorok végig uralták a meccset, ez Lewandowski triplájával, a visszatérő Sané nagyszerű találatával és a szintén csereként beálló Musiala közeli góljával ki is ütközött az eredményjelzőn. A mérkőzés egyetlen negatívuma, hogy Alphonso Davies alig pár perccel a kezdés után, egy rossz lépés köveztében megsérült és a játékot sem tudta tovább folytatni. 

🔴 Bayern:

Neuer – Sarr, Boateng, Alaba, Davies (3. Hernández) – Kimmich, Goretzka – Coman (73. Musiala), Müller (68. Martínez), Costa (68. Sané) – Lewandowski (68. Choupo-Moting)

🔄 Padon maradtak:

Nübel – Süle, Pavard, Roca

🆚 Frankfurt:

Trapp – Tuta, Hasebe, Hinteregger – Touré (71. da Costa), Ilsanker (75. Sow), Rode, Zuber (46. Chandler) – Kamada (46. Younes) – Dost, André Silva (71. Barkok)

🔄 Padon maradtak:

Schubert – N’Dicka, Hrustic, Kohr

Hansi Flick négy helyen változtatott az Atletico-meccshez képest: Pavard, Süle, Lucas és az eltiltott Tolisso helyett a szerencsétlenül járt Davies, valamint Boateng, Costa és a kezdőként debütáló Sarr játszott. Hernandeznek korán kellett vátania Phonzyt, a második félidőben Martínez és Choupo, valamint a gólokat szerző Sané és Musiala is kapott játékperceket.



Az első félidő találatai:

Lewa 1-0 👆
Lewa 2-0 👆

Az első félidő statisztikája:



A második játékrész góljai:

Lewa 3-0 👆
Sané 4-0 👆
Musiala 5-0 👆

Hosszú összefoglaló

Statisztika

 

Az Eintracht is a Bayern áldozatává vált | Összefoglaló: FCB 5-0 FRA
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top