Bajnokok Ligája

„Egyik szebb volt, mint a másik / Thomas a meghosszabbított kezem” – Reakciók: FCB 4-0 ATM



Az Atletico Madrid elleni fölényes 4-0-át követő reakciók.

 

Hansi Flick, a meccsről: Nehéz feladat várt ránk, de magabiztosan teljesítettük. Ismét nagyon hatékonyak voltunk. Nagyon elégedett vagyok a játékkal és az eredménnyel is. Négy csodálatos gól volt, egyik szebb, mint a másik. Nagyon fontos, hogy az első játéknapot ilyen győzelemmel fejeztük be, minden eszközzel ez volt a célunk. A fizikai jelenlétünk megvolt a meccsen, korábban ez nem mindig volt elmondható.

Thomas Müllerről: Tudja, hogy milyen területeken kell helyezkedni. Ő is coacholja a csapatot, a középső középpályásainktól el is várjuk ezt. A játékunk központjában fontos szerepet, nagyon jól tölt be, továbbá űzi a csapattársait és mindig megjátszható. Nagyon elégedett vagyok, és ha lehet így mondani, ő az edző meghosszabbított keze a pályán.

Comanról: Mindig jó, ha az ember betalál. Ő a legutóbbi két BL-meccsén három gólt lőtt. Nagyon elégedettek leszünk, ha továbbra is tartja ezt az átlagot.

Lewa lecseréléséről: Robert nagyon jól tudja, hogy a szezon sok mérkőzésből áll. Ezért is jó néha, ha nem játssza végig a 90 percet. Azt hiszem, hogy nem a lecserélése miatt grimaszolt.

Gnabry fertőzéséről: Viszonylag korán tudtuk, hogy nem játszhat, ezért világos volt, hogy változtatnunk kell. Mindannyian számoltunk azzal, hogy a vírus nálunk is felütheti a fejét, el is jött ez a pillanat. Figyelnünk kell arra, hogy még intenzívebben foglalkozzunk ezekkel a dolgokkal és betartsuk a szabályokat. Sajnos nincs más megoldás, mint maszkot hordani, távolságot tartani és kevesebb kontaktust létesíteni. Gnabry jól van és nincsenek tünetei.

Bayern Munich dominate Atlético Madrid to open Champions League defence  with comprehensive win - Eurosport

Kingsley Coman, a meccsről: Jó meccset játszottunk, én két gólt lőttem és nagyon boldog vagyok. Szoktam még a BL-döntőben szerzett találatomra gondolni, de ez egy új szezon. A tavalyi szezont lezártuk, most ismét győzni akarunk. Nagyszerű itt, ebben a csapatban lenni. Nagyon jó az összjátékunk, remélem, hogy ilyen sikeresek maradunk továbbra is.

Leon Goretzka: Szükségünk volt egy jó tíz percre, hogy megtaláljuk a játékunkat. Voltak az Atleticonak lehetőségei és szerencsések voltunk hogy nem kaptunk gólt ezekbő a szituációkból – végül egyre jobban belejöttünk a játékba, helyzeteket dolgoztunk ki és hatékonyan ki is használtuk ezeket. Ezért érdemeltünk győzelmet. Mindig nagyszerű dolog gólt lőni – jó érzést ad az embernek, de legfőképp a csapatnak jelent segítséget. Sok más feladatom is van a pályán, nem csak a gólban és gólpasszban mérem magam.

Gnabry tesztjéről: Sokk volt, még ha nyilvánvaló is volt, hogy valamikor meg fog ez történni. Ez olyan, mint egy lavina, ami egyre közelebb kerül az embernhez. Az ember környezetében is egyre gyakrabban hallani, hogy egyre több ismerőst érint a dolog. Egyszerűen be kell tartani az előírásokat és reménykednünk kell a legjobbakban.

„Egyik szebb volt, mint a másik / Thomas a meghosszabbított kezem” – Reakciók: FCB 4-0 ATM
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top