Bundesliga

„Az első félidő közel állt az elképzeléseinkhez” – Reakciók: BIE 1-4 FCB



A Bielefeld otthonában aratott 4-1-es győzelmet követő reakciók.

Hansi Flick: Az első félidő már közel állt ahhoz, amit elképzelünk. De volt öt perc, amikor túlságosan könnyelműek voltunk. Ez nem tetszett, ekkor saját magunk dolgát nehezítettük meg. Számomra Thomas Müller és Robert Lewandowski ott voltak a meccs legjobbjai között. Természetesen tudunk jobban is védekezni, de egy hetünk volt felkészülni és páran hiányoztak az edzéseinkről. Kihívás lesz, de nem tehetünk mást, elfogadjuk ami vár ránk.

Tolisso kiállításáról: A hátrapassz felesleges volt. Tolissonak megvolt a lehetősége, hogy bevesse a testét, de végül egy idióta piros lap lett belőle.

Costa akciójáról: Lucastól kapta a parancsot, hogy feküdjön le. Végül elég jól csinálta.

 

Manuel Neuer: Jó teljesítményt nyújtottunk. Korán tudtuk játszani a játékunkat és nyomás alá helyeztük az Arminiát. Fontos volt, hogy a büntetőterületen belüli helyzeteket kihasználtuk és gólokat szereztünk. A jobbik arcunkat mutattuk ma – sajnos kaptunk egy gólt, de négyet szereztünk is. Ez a támadóink mellett szól.

Robert Lewandowski: Az első 45 percben megmutattuk, hogy győzni akarunk. Három gólt szereztünk és volt pár jó akciónk. Az Arminia a labdával is jól játszott és a szezon során bizonyíthatják, hogy tudnak küzdeni és jó teljesítményt nyújtani. A második félidő egy kicsit kevés volt részünkről, de így is voltak gólhelyzeteink, viszont két-három hibát is vétettünk. Egy ilyen hosszú szünet utáni első meccs mindig fontos.

Uwe Neuhaus, a Bielefeld edzője: Tudtuk, hogy a Bayern egy más szintet képvisel, és azt is, hogy akár  egy komolyabb vereségbe is beleszaladhatunk. Ettől függetlenül nem lehetünk elégedettek, főleg az első félidővel. A védelmünk és a támadósorunk is fejlődőképes még.

Fabian Klos, a Bielefeld csapatkapitánya: Egyáltalán nem voltunk olyan rosszak. A tervünk 80 százalékát végrehajtottuk. Mélyen akartunk védekezni és így próbáltuk megnehezíteni a Bayern dolgát. Az övék a világ legjobb csapata, ahhoz képest egész tisztességesen csináltuk. Nem érhet minket az a vád, hogy nem tettünk meg minden tőlünk telhetőt.

„Az első félidő közel állt az elképzeléseinkhez” – Reakciók: BIE 1-4 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top