Bundesliga

Könnyed győzelem a feljutó ellen | BIE 1-4 FCB



A Bayern a mérkőzés utolsó 15 percét Tolisso kiállítása miatt csak 10 emberrel fejezte be, de ez sem akadályozta meg a münchenieket abban, hogy simán hozzák a Bielefeld elleni idegenbeli mérkőzést. A gólokért a Bayern két legveszélyesebb támadója, Lewandowski és Müller feleltek.

A képen a következők lehetnek: 2 ember, sportoló emberek, , szöveg, amely így szól: „JATAR T BAYERNSZEKTOR.HU 1-4 BAYERN MUNCHEN Doan (58) ill. Müller (8, 51) Lewandowski (26, 45+1)”

🔴 Bayern:

Neuer – Pavard, Süle, Alaba, Hernández (90. Davies) – Tolisso, Goretzka (65. Martínez) – Gnabry (65. Costa), Müller, Coman (86. Musiala) – Lewandowski (86. Choupo-Moting)

🔄 Padon maradtak:

Nübel – Boateng, Sarr, Roca

🆚 Bielefeld:

Ortega Morena – de Medina (83. Behrendt), Pieper, van der Hoorn, Lucoqui – Kunze (70.Schipplock), Prietl, Hartel (90. Edmundsson) – Gebauer (70. Yabo), Klos, Doan (90. Seufert)

🔄 Padon maradtak:

Linnér – Nilsson, Laursen, Córdova

Flick a csütörtöki kupameccshez képest kilenc változást ejtett meg a Bayern kezdőjében – visszatértek a válogatott játékosok, a startformációban csak Süle és Müller ragadt bent. Csereként beállva Costa és Choupo-Moting is debütálhattak a bajnokságban, de Javi, Musiala és Davies is kapott játékperceket.



Az első félidő találatai:

Müller vezetőgólja
Lewa dupláz
Lewandowski a félidő előtt növelte még az előnyt.

Az első félidő statisztikája:



A második játékrész góljai és kiállítása:

Müllernek is összejött a dupla
Szépített a hazai csapat.
Tolisso kiállítása

Statisztika

 

Könnyed győzelem a feljutó ellen | BIE 1-4 FCB
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top