Német Kupa

„Büszkék lehetnek, egy kicsit másolták a játékstílusunkat” – Reakciók: Düren 0-3 Bayern



A Düren elleni, 3-0-ra megnyert kupameccset követő nyilatkozatok.

Hansi Flick: A Düren nagyon jó volt – az elejétől fogva bátran játszottak előre, nekünk egy kis időre volt szükségünk ahhoz, hogy belejöjjünk. A győzelem végül nem került veszélybe, ezért elégedett is vagyok a továbbjutással. Ez volt a célunk. Az új játékosok lehetőséget kaptak, hogy megmutassák magukat. Az első lépéssel elégedett vagyok – most pedig azt akarjuk látni, hogy lépésről lépésre jutnak el a 100%-ig.

Az újakról: Tetszett. A meccs egyes szakaszaiban nem voltam annyira elégedett, sokat hibáztunk. Douglas még nem 100 százalékos, de amire képes az a labdával, az sokatmondó. Bouna jól mutatkozott be, Marc Rocának szoknia kell, hogy megszokja a játékstílusunkat. Choupo-Motingon kívül van egy Zirkzeenk is elől, így rugalmasabban tudunk reagálni. De egyébként ő nagyon gyorsan beilleszkedett a csapatba.

Kép

Thomas Müller: Jól hoztuk a kötelezőt. A Düren meglepő koncepcióval fogadott minket és ez tiszteletreméltó. Az egész mérkőzésen nem tűnt úgy, hogy ötödosztályúak, agresszívan támadtak előre, az edző is nagyon aktív volt. Büszkék lehetnek magukra, egy kicsit másolták a játékstílusunkat is. Részünkről nem volt ragyogó teljesítmény, de tisztességes fellépés volt.



Choupo-Moting: Nem volt egyszerű. A Düren jó volt, főleg a korai szakaszban. Egy kupameccsnek az a célja, hogy győzzön az ember. Örülök a góljaimnak és az első lejátszott meccsemnek, most már úgy érzem, hogy teljes mértékben megérkeztem a Bayernhez – Idővel jobb formába lendülök és jobb lesz az erőnlétem is. Óriási tiszteletem Lewy előtt, jogosan választották meg az év legjobbjának. Ha megkapom a játékperceimet, az szép dolog lesz, de ha együtt játszhatnék vele, az még szebb lenne.

Kép

Giuseppe Brunetto, a Düren edzője: Nagyon büszke vagyok a csapatomra. Jó teljesítményt nyújtottak, bátran játszottak. Az első félidőben kapott gólok elkerülhettük volna, de összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

Philipp Simon, a Düren kapitánya: Nagyszerű élmény volt. A 3-0 egy jó eredmény, elégedettek lehetünk. Elterveztük magunknak, hogy magasan letámadjuk a Bayernt, ami egész jól is sikerült. Büszkék vagyok, hogy itt lehettünk.

A meccs egyik legszebb jelenete:

„Büszkék lehetnek, egy kicsit másolták a játékstílusunkat” – Reakciók: Düren 0-3 Bayern
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top