Egyéb

Továbbra sem lehetnek nézők a Bayern meccsein



München városa úgy döntött, hogy október 25-éig nem engedélyezik a szurkolók mérkőzéseken való beléptetését. Ezt Dieter Reiter főpolgármester adta közzé a helyi „operatív törzs” pénteki ülése után.

Ez azt jelenti, hogy a bajorok október 15-ei, Münchenben rendezendő Düren elleni kupameccsét, az október 21-ei Atletico Madrid elleni BL-találkozóját, valamint a három nappal későbbi, Frankfurt elleni bajnokiját is biztosan zártkapuk mögött fogják lejátszani a csapatok.

A Bundesliga-csapattal rendelkező települések többségével ellentétben a bajor fővárosban nem javult a koronás helyzet, sőt a 100 ezer főre levetített heti fertőzöttek száma kedd óta 32,5-ről 42,4 főre nőtt. A főpolgármester elmondta, hogy szívesen engedélyeznék a szurkolók részvételét, de az esetek számának dinamikus növekedése miatt ezt nem lehet – ezért hoztak hosszabb távú döntést, nincs értelme a rövidtávú döntések meghozatalának.

Spanyolországban sem jobb a helyzet, a növekvő adatok miatt az év végéig szinte biztosan nem engedélyezik a rajongók megjelenését a lelátókon. Így a Fradi és a Bayern is zártkapuk mögött játssza majd le a Barca és az Atletico elleni BL-meccseiket.

Továbbra sem lehetnek nézők a Bayern meccsein
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top