Átigazolási hírek

Hivatalos: Bouna Sarr az új jobbhátvédünk

A Bayern bejelentette, hogy leigazolták az Olympique Marseille 28 éves francia jobbhátvédjét, Bouna Sarrt.

A lyoni születésű, 177 centis és jobblábas játékosban guineai vér is csörgedezik, de egyik nemzet válogatottjában sem lépett pályára. Szerződése 2022-ig szólt az egykori csapatához, ezért viszonylag olcsón, kb. 10 millió euróért hajlandóak voltak tőle megválni. 2024-ig írt alá és a 20-as mezszámot fogja viselni.



Salihamidzic: Bouna Sarr egy dinamikus jobbhátvéd, aki nagyon jól passzol a mi játékfelfogásunkhoz és segíteni fog nekünk ebben a fontos pozícióban. Sarr 28 évesen sok tapasztalatot és stabilitást hordoz magában, ezért azt hisszük, hogy még előrébb segíti majd az FC Bayernt.

Sarr gyors, technikás, fizikálisan erős játékos és a francia liga egyik legjobb jobbhátvédjének tartják – előzetesen ismét nagyszerű transzfert hajtott végre a klub. Első klubja a Metz volt, ahol 104 mérkőzésen lépett pályára, a világoskékeknél pedig 181 találkozón szerepelt.

Bouna Sarr: Nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy klubhoz csatlakozhatok, mint az FC Bayern. Egy álmom teljesüt be és mindent megteszek, hogy segítsek a klub történelmének továbbírásában.

A Sarral kapcsolatos hírekről először a német Sky számolt be, majd szép sorjában a francia lapok is megerősítették az ügy komolyságát.

Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top