Átigazolási hírek

Hivatalos: Leigazoltuk Marc Rocát! – „A Bayern a világ legjobb klubja”



A Bayern München megszerezte a 23 esztendős spanyol középpályás, Marc Roca játékjogát. Az Espanyoltól érkező futballista öt évre írt alá és állítólag 9 + 5 millió eurójába kerül a Rekordbajnoknak.

Már tavaly Hasan Salihamidzic kívánságlistáján volt, azonban csak az idei nyári átigazolási időszakban sikerült leigazolnunk Marc Rocát, akiért – a 2019-es 40 milliós ajánlat után ennek a töredékét fizette ki a Bayern. Roca szombaton kérte klubját, engedjék el Münchenbe, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon és aláírja szerződését.

A középpályás az Espanyolban nevelkedett és 2016-ban a felnőttek közt is bemutatkozhatott. Azóta 105 bajnokin szolgálta a barcelonai klubot. Részt vett a 2019-es U21-es Európa-bajnokságon is, amelyet hazája meg is nyert, ráadásul a Franciaország elleni 4-1-re megnyert fináléban be is talált. A következő napokban részletes ismertetővel jelentkezünk majd a 22-es mezszámot választó játékosról.

Nyilatkozatok

Salihamidzic: Nagyon örülünk, hogy megszereztük Marc Rocát. Szakmailag és a karaktere is remekül passzol a csapatunkba, tovább fog fejlődni nálunk. Biztosak vagyunk benne, hogy nagy értéket fog hozzáadni a csapatunkhoz.

Marc Roca: Nagyon boldog vagyok, egy álom teljesült be. Szerintem az FC Bayern a világ legjobb klubja, óriási hagyományokkal rendelkezik. Nagyon örülök, hogy ennek a nagyszerű klubnak a színeit képviselhetem.

Hivatalos: Leigazoltuk Marc Rocát! – „A Bayern a világ legjobb klubja”
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top