Bundesliga

„A szünet után a mindannyiunk által kedvelt focit akarjuk játszani” | Reakciók: FCB 4-3 BSC



A Hertha elleni 4-3-mas győzelmet követő reakciók Flicktől, Müllertől, Goretzkáról és a berliniektől.

Hansi Flick: Figyelembe kell venni a körülményeket. A játékosoknak nem egyszerű, nem mindenki 100 százalékos. Tudjuk, hogy csapatként jobban tudunk védekezni és jobban nyomás alatt tudjuk tartani az ellenfelet, ebben a tekintetben hiányzik pár százalék a játékunkból. Aminek örülök az az, hogy a csapat mentalitása 100 százalékos, mindenkiben ott van az abszolút győzniakarás. Az a célunk, hogy a válogatott szünet után ismét azt a szép focit játsszuk, amelyiket mindannyian szeretjük. A fáradtság ellenére képesek vagyunk teljesíteni. Ezt Robert Lewandowski is bizonyította, négy gólt lőtt a helyzeteiből – ő egy igazi gólvadász. Fontos dolog számomra, hogy a gólok előkészítésében és a védekezésben is kiveszi a részét és ezért nagyon elégedett vagyok vele. A kvalitásai egyedülállóak. Gratulálok a csapatnak, főleg a mentalitásért. Tisztában vagyunk azzal, hogy az általunk játszott foci nem volt Bayern-szerű.

Leon Goretzka: Ez egy igazi munkásgyőzelem volt. A jelenlegi helyzetben és a legutóbbi eredményeink után talán egy kicsit korán vesszük le a lábunkat a gázpedálról. A válogatott szünet után frissebben térünk vissza és visszanyerjük a lazaságunkat a pályán.

Thomas Müller: Természetesen örülünk, hogy itthon tartottuk ezeket a fontos pontokat. A semleges szurkolók közül biztosan sokan bosszankodtak a negyedik gólunk miatt, de számunkra nagyon fontos volt, hogy az intenzív napok után is képesek voltunk ezt véghezvinni. A védekezésünk miatt természetesen nem lehetünk elégedettek, ez az egész csapatot érinti. Ismét olyan dolgokat akarunk tenni, amelyekért a Bayernt csodálták és csodálni fogják. Ma is voltak jó cselekedeteink, de a vezetésnél továbbra is résen kell lennünk.




Flick nimmt sein Team in Schutz: "Es ist nicht einfach für die Spieler, sie  sind nicht alle zu 100 Prozent" - Aktuelle FC Bayern News,  Transfergerüchte, Hintergrundberichte uvm.

Bruno Labbadia, a Hertha edzője: Nagyon csalódottak vagyunk, hogy nem szereztünk pontot, talán megérdemeltük volna. A csapat önfeláldozóan dolgozott, mindig visszajöttünk a meccsbe. Viszont túl könnyelmű és fájdalmas gólokat kaptunk. Robert Lewandowski egyéni kvalitásaival nyerte meg a Bayern ezt a mérkőzést. Több lett volna ebben, a csapat nem kapta meg a jutalmát a kemény munkáért.

Alexander Schwolow, a Hertha kapusa: Miután így visszatértünk, döbbenet öntötte el a csapatot a vereségért. A hosszabbításban bután visszavettünk. Soha nem adtuk fel, összességében egy topmeccset játszottunk. A tizenhatosra érkező Bayern-játékosok annyira gólérzékenyek, hogy hihetetlenül nehéz ellenük. Ma egyértelműen pontot szerezhettünk volna tőlük. Sajnos nem használtuk ki a lehetőséget.

Niklas Stark, a Hertha játékosa: Természetesen ez nagyon bosszantó. Megvolt a lehetőségünk, nem is egy – az, hogy három gólt szereztünk is bizonyította, hogy mi volt bennünk. Sajnos a végén hiányzott a fegyelmezettség, hogy hátul is kibírjuk, egyébként pontot szerezhettünk volna. Csapatként ebben jobbnak kell lennünk.

„A szünet után a mindannyiunk által kedvelt focit akarjuk játszani” | Reakciók: FCB 4-3 BSC
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top