Interjúk és nyilatkozatok

Lucas: Soha nem gondoltam arra, hogy távozok – kivívom a helyemetHernandezról az elmúlt hónapokban többször is megjelent az a pletyka, hogy vagy ő, vagy a felesége nem érzi jól magát Münchenben és egy év után elhagyja a klubot. Ezt többször is cáfolta, de az „Onze Mondial”-nak adott nyilatkozatában is tiszta vizet öntött a pohárba.

„Soha nem fordult meg a fejemben, hogy elhagyjam a Bayernt. Bíznak bennem, mert nagyon sokat fizettek értem és öt éves szerződést kínáltak. Szeretném ezt a bizalmat a pályán meghálálni, megpróbálom kitölteni a szerződésemet.”

Lucas Hernandez az elmúlt meccseken bizonyíthatott, de még nem jelenthető ki, hogy beverekedte magát a Bayern kezdőjébe. Változtatni akar ezen.

„Jól érzem magam, szeretném folytatni és kivívni a helyemet. Tudom, hogy egy nap megkaparintom Lehetetlen volt számomra, hogy egy év után így távozzak. Maradok és nyomot hagyok magam után.”

Swipe Up Champions League Sticker by FC Bayern MunichA szeptember eleji válogatott szünetben állítólag Mbappé meg akarta győzni arról, hogy csatlakozzon a PSG-be.

„Csak a helyzetemről beszélgettünk, tudni akarta hogyan megy a sorom Münchenben. De soha nem beszéltünk komolyan a Párizsról.”

Az interjú során elmondta, hogy fiatalabb korában majdnem a St. Etienne-nél kötött, ki de Diego Simeone maradásra bírta és ez végül kifizetődött. Természetesen a bajorok BL-meneteléséről is szó volt, ebből csak hat percig vette ki a részét a francia világbajnok – igaz, a Barca ellen ez idő alatt felkínált egy gombócot Coutinhonak.

„Nagyszerű torna volt a Bayern és a PSG számára, de a döntőben inkább mi irányítottuk a játékot, majd jött Kingsley gólja – ez jelentette a különbséget. A PSG jól játszott, jól alkalmazták az edzőjük utasításait, de remek ellenfelük volt a Bayern személyében. A nyolcad-, negyed- és elődöntőben nagyon felülmúltuk az ellenfeleinket, a döntőben pedig folytattuk a focit és ez működött.”

Lucas: Soha nem gondoltam arra, hogy távozok – kivívom a helyemet
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top