Átigazolási hírek

Hivatalos: Ulreich aláírt a HSV-hezKét nappal a transzferidőszak vége előtt Sven Ulreich hároméves szerződés keretein belül a másodosztályú Hamburg csapatához igazolt. A 32 éves hálóőr 2015 óta 70 mérkőzésen lépett pályára és összesen 13  címet nyert a Bayernnel.

 

Salihamidzic: Sven nagy csapatjátékos, aki öt éven keresztül bizonyított a Bayernnél. Amikor Manuel Neuer 2017-ben megsérült, Sven jól helyettesítette őt. A HSV egy nemzetközileg is tapasztalt, vezérszerepet vállalni képes kapussal erősödött. Szeretnék Svennek a profi hozzáállása miatt köszönetet mondani, minden jót kívánok az új feladataihoz.

Flick: Sven egy igazi profi, aki minden edzésen, és amikor pályára lépett, megbízható topteljesítményt nyújtott. Sven gyakrabban akar játszani, ezért szerette volna megtenni ezt a lépést. A HSV egy világos célokkal rendelkező topcsapat, sok sikert kívánunk nekik – és azt, hogy jövőre ismét a Bundesligában szerepeljenek. Sven nagyon kedvelt volt a csapatunkban, emberként és kollégaként is hiányolni fogjuk őt.

Ulreich: Szeretnék a Bayernnek és a szurkolóknak az öt csodálatos és eredményes évért köszönetet mondani. Hihetetlenül sokat tanultam és nagyon jól éreztem magam itt. A csapat összetartása egyszerűen fenomenális, de várom már az új kihívást a HSV-nél és szeretném kivenni a részem abból, hogy a csapat ismét a Bundesligában szerepeljen – várom már a Bayernnel való találkozást.
Jonas Boldt, a HSV sportvezetője: Julian Pollersbeck távozása után világos volt, hogy kell egy új kapust szereznünk. Nagyon örülünk, hogy ez Sven Ulreich személyében sikerült. Sven egy hihetetlenül tapasztalt kapus, aki az elmúlt években bizonyította, hogy a kora ellenére is képes továbbfejlődni. A Bayernnél töltött öt eredményes év alatt számtalan címet szerzett, segíteni fog nekünk, hogy kövessük a céljainkat a fiatal játékosok fejlesztésében és professzionalitást sugározzon az öltözőkabinban is.

Sajtóhírek szerint a Bayern egy évvel a szerződésének lejárta előtt 2 millió euróért engedte el Ulreichot, sőt az első szezonjában a fizetésének 80 százalékát is állni fogja. Minden jót kívánunk Sven!

Sven Ulreich signs for HSV - FC Bayern

 

Hivatalos: Ulreich aláírt a HSV-hez
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top