Bundesliga

Flick: Alaba és Goretzka fitt, Coman kérdéses, számolunk Cuisance-szal



Hansi Flick a Hertha elleni mérkőzés előtt beszélt a személyi helyzetről, a terhelésről, a kapushelyzetről, Cuisanceról és az átigazolási pletykákról.

A Hertha elleni meccsről: A Hoffenheim elleni meccs után különösen fontos, hogy Münchenben tartsuk a három pontot, ez a célunk. A Herthának jó csapata van, főleg a támadókvalitásaik nagyszerűek, a müncheni statisztikájuk is elég jó. Az első másodperctől fogva teljes koncentráltsággal akarunk a pályára lépni.

A személyi helyzetről: Alaba és Goretzka is bevethető. Kingsley Coman esetében várnunk kell, mert a mai edzést félbehagyta. Nem annyira kedvező a helyzet, de ki fogunk állítani 11 játékost a pályára. Comannak már a Dortmund elleni meccs után is voltak izomproblémái.

A Hoffenheim elleni vereségről: Egy vereség soha nem tesz jót, ez ránk edzőkre és a játékosokra is érvényes. Nem szeretünk veszíteni, főleg a Hoffenheim ellen győztem volna szívesen.

Kép

A terhelésről: A terheléskezelés nagyon fontos lesz, ha a válogatott játékosok tizenegy napon belül három meccset játszanak. Erre nekünk és a szövetségi kapitányoknak is ügyelniük kell. Az edzői stábommal, az orvosi és az erőnléti részleggel együtt fogom eldönteni, hogy kit fogok nevezni a kezdőcsapatba.

A kapushelyzetről: Edzőként szuper helyzetben voltam a három topkapussal. Sven Ulreich egy igazi profi, aki nagyon jót tett a csapatnak. Minden edzésen 100 %-os professzionalitást mutatott és nagyon közkedvelt volt itt. Emberként és játékosként is hiányozni fog, de minden jót kívánunk neki a HSV-nél, játszani akar – reméljük hogy a következő szezonban találkozunk az élvonalban.

Marc Rocáról: Semmit nem tudok megerősíteni. Számomra most nem a transzferek, hanem a Hertha elleni meccs áll az előtérben.

 

Cuisance-ról: Nem egyszerű szituáció, egy visszaesés ez számára, de a mi orvosi részlegünk teljesen másképp tekint a dologra, ezért számítunk rá. Mondtam neki, hogy támogatjuk őt. Ma nem edz velünk, mert koronatesztet végeznek rajta, így nem léphet pályára sem.

Az átigazolásokról: Megvárjuk mi történik hétfőig, ezután pedig kitűzzük azokat a céljainkat, amelyeket reálisnak látunk.

Hudson-Odoiról: Ő az egyik legnagyobb tehetség a pozíciójában, képes a szélen és középen, tizesként is játszani – ezért megalapozott, hogy érdeklődünk iránta.

Müllerről: Laza stílusa van, de a pályán mindig koncentrált és győzni akar. A pályán kívül mindig van valami különlegesség a tarsolyában.

Flick: Alaba és Goretzka fitt, Coman kérdéses, számolunk Cuisance-szal
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top