Bajnokok Ligája

Megvan a menetrend: Az Atletico ellen kezdünk, a Fradi Barcelonába látogatAz UEFA egy nappal a BL-csoportkör sorsolása után kihirdette a részletes menetrendet. Mint ismert a Bayern az Atletico Madriddal, a Salzburggal és a Lokomotiv Moszkvával került egy csoportba.

A beosztás értelmében a Bayern az első fordulóban, október 21-én, szerdán az Atletico Madrid csapatát fogadja – ez lesz a nyitóforduló szerdai játéknapjának abszolút csúcspárosítása. A második fordulóban 18:55-től Moszkvában a Lokomotiv ellen lépünk pályára, míg egy héttel később a Szoboszlai vezette Salzburg otthonába látogatunk.

A Bayern menetrendje:

1. forduló: Bayern – Atletico (október 21, 21:00)
2. forduló: Lokomotiv – Bayern (október 27, 18:55)
3. forduló: Salzburg – Bayern (november 3, 21:00)
4. forduló: Bayern – Salzburg (november 25, 21:00)
5. forduló: Atletico – Bayern (december 1, 21:00)
6. forduló: Bayern – Lokomotiv (december 9, 21:00)

A Ferencváros is rögtön bekezd, az első meccsen már Barcelonában lépnek pályára, majd a Dinamo Kijevet és a Juventust fogadják. A teljes menetrendet megtaláljátok itt:

Az A – B – C – D csoport meccsei:

Kép

Az E – F – G – H csoport mérkőzései:

Kép

REAKCIÓK A SORSOLÁSRA: 

Rummenigge: Miután Európa trónjára kerültünk, szeretnénk ott is maradni. Koncentrációval és tisztelettel fogunk játszani minden ellenféllel szemben.

Hansi Flick: Érdekes csoport. A Bajnokok Ligájában nincsenek egyszerű párosítások, a sorozat neve mindent elárul: bajnokok játszanak egymás ellen. Ezért mindegyik kihívásnak örülünk – az Atletico elleni meccseknek, de természetesen a Salzburgnak is, ahová másfél óra alatt eljutunk busszal.

Manuel Neuer: Erős csoport vár ránk, de nekünk is erős a csapatunk. Mint minden évben, most is a címvédő a csoport favoritja – várjuk már a meccseket.

Robert Lewandowski: Készen kell állnunk. Nem számít hány címet nyertünk már meg, még többet akarunk.

Thomas Müller: Ez egy érdekes csoport. A Salzburggal és a Lokomotivval még nem játszottunk. Aktuális BL-győztesként már a csoportkörben nyomás alatt leszünk, de örülök ezeknek az ellenfeleknek.

Lucas Hernandez: Nagyon örülük, hogy találkozhatok az egykori csapatommal, az Atletico Madriddal. Ez az a klub, ahol játékosként felnőttem, amely hihetetlenül sokat tett értem és amelyikkel nagyon tudok azonosulni. Nagyon nehéz két meccs vár ránk, ugyanis robosztusan védekeznek és az új támadójátékosaikkal is nagyon jól erősödtek. Probléma elé fognak minket állítani és 100 százalékot kell nyújtanunk, hogy megverjük őket.

Megvan a menetrend: Az Atletico ellen kezdünk, a Fradi Barcelonába látogat
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top