Átigazolási hírek

Váratlan fordulat: Cuisance mégsem igazol LeedsbeMichael Cuisance, a Bayern 21 éves középpályása nagyon közel állt ahhoz, hogy a Leeds United játékosa legyen: mielőtt elutazott Angliába, hogy abszolválja az orvosi vizsgálatokat, a csapattásaitól is elbúcsúzott. Viszont röviddel a transzfer véglegesítése előtt meghiúsult a klubok közötti 20 milliós üzlet – írják egyöntetűen a német és angol lapok.

A német Sky tudósított először a sikertelen átigazolásról, ők még azt írták, hogy a klubok között nem született meg az egyezség, ugyanis a visszavételi opció feltételeiben nem tudtak dűlőre jutni a felek.

Később az egyik leghitelesebb angol lap tudósítója, a The Athleticos David Ornstein pedig már arról számolt be, hogy az orvosi vizsgálatok során merültek fel problémák Cuisance-nál, ezért még ma visszautazik Münchenbe.

Hihetetlen történések az átigazolási piacon… Kramaric iránt érdeklődtünk, de drága, a BILD szerint most ismét Hudson-Odoi lehet a célkeresztben. Nem lepődnénk meg, ha a Chelsea már csak azért se engedné el a fiatal szélsőjét.

Váratlan fordulat: Cuisance mégsem igazol Leedsbe
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top