Átigazolási hírek

Kramaric ügynöke megerősítette a Bayern érdeklődését – de túl drága?!



A BILD szerda esti beszámolója szerint Hasan Salihamidzic felvette a kapcsolatot Andrej Kramaric, a Hoffenheim 29 éves támadójának ügynökével – ezt később a P&P Sportmenedzsment munkatársa, Vincenzo Cavaliere közvetve gyakorlatilag meg is erősítette a Sport1-nek – sőt, a Sky szerint nekik közvetlenül is megerősítették az azonnali transzfer iránti bajor érdeklődést.

„Nem erősíthetem meg, hogy Hasan Salihamidzic kapcsolatba lépett velem, nem lenne professzionális. Andrej sok klub érdeklődését felkeltette. Nagyon jól érzi magát Hoffenheimben, nem feltétlenül akar távozni. De ha egy topcsapat olyan konkrét ajánlatot tesz, ami a Hoffenheim számára is érdekessé válik, akkor beszélhetünk róla.” – mondta a Sport1-nek az ügynökség tagja.

A hétvégén épp a Bayern ellen duplázó Kramaric szerződése 2022-ig szól a listavezető „falusiakhoz”, akik nem akarták kommentálni a híreket. A horvát csatár ára a hírek szerint 30-40 millió körülire tehető és ő is mindenképp szeretné a transzfert – írja már egy későbbi beszámolójában a Sport1. Úgy tűnik, hogy már csak a Hoffenheimnek kell rábólintania az egyelőre rejtélyes ajánlatra.

UPDATE: A BILD csütörtökön már arról számolt be, hogy tárgytalan a pletyka, ugyanis Kramaric árát sokallják a bajorok.

Kramaric ügynöke megerősítette a Bayern érdeklődését – de túl drága?!
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top