Átigazolási hírek

Sport1: A Bayern felvette a kapcsolatot Lamptey képviselőivelA Bayern személyi problémákkal küzd, többek között a jobbhátvéd posztra is kell az erősítés. A legújabb, Sport1-től származó információk szerint a bajorok körében témát szolgáltat a Brighton 19 éves tehetsége, Tariq Lamptey is.

A villámgyors, ex-chelseas játékost 2023-ig szóló kontraktus köti a Premier League klubhoz és a Bayern állítólag készen áll 15 millió eurót is letenni érte. A hírek szerint az angolok nem akarják mindenáron eladni őt, úgyhogy legalább 25 millió eurót szeretnének az „új Daviesért”. A Rekordbajnok mindenesetre állítólag már felvette a kapcsolatot a játékos ügynökségével.

A ghánai gyökerekkel rendelkező, 1,64 méteres Lamptey remekül kezdte a szezont, az első három meccsen három gólpasszt adott, egyet a MU ellen. Adottságai jól passzolnának a klubhoz: Gyors, jó fizikumú spíler, magasszintű, modern jobbhátvédnek számító, lendületes és jól ívelő játékos. Január óta tagja jelenlegi csapatának, akkor 3 millió fontot fizett érte a Brighton.

Egyelőre az eddigi elsőszámú jelöltnek számító Dest sem kerülhetett le teljes mértékben az asztalról, egyelőre nem jelentették be őt Barcelonában.

Sport1: A Bayern felvette a kapcsolatot Lamptey képviselőivel
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top