Európai szuperkupa

„Mindig megpróbálok segíteni, ma egy góllal sikerült. Ez egy álom” – Reakciók: FCB 2-1 SEV



A Sevilla elleni győztes Szuperkupa-döntőt követő nyilatkozatok az fcbayern.de jóvoltából.

Karl-Heinz Rummenigge: Szeretnék a csapatnak és a Hansi Flick által vezetett edzői stábnak szívből gratulálni a Szuperkupa-győzelemhez, megérdemelték. Büszkék lehetünk arra, hogy meglett a mesternégyes, nagyszerű érzés volt a rajongóinkkal ünnepelni ezt a címet. Szeretnék az UEFA-nak és Alexander Ceferin elnöknek köszönetet mondani ezért a profi szervezésért. Fontos lépés volt, hogy visszatérjünk a furballkultúrához, az érzelmekhez és a stadionon belüli atmoszférához. Minden szurkolónknak biztonságos hazautatat kívánok és emlékeztetek mindenkit arra, hogy a visszatérés után ingyenesen tesztelhetik magukat az Allianz Arénában.

So äußerten sich die Spieler und Trainer nach dem UEFA Super Cup zwischen dem FC Bayern und dem FC Sevilla.

Hansi Flick: Jó érzés volt, hogy ismét voltak szurkolók a stadionban. Azt hiszem, hogy ez is eredményesen sikerült és remélem, hogy hamarosan ismét tele lehetnek a lelátók – még ha nem is tudhatjuk, meddig tart ez az egész. De szép pillanat volt mindannyiunk számára, hogy ismét volt hangulat. A csapat lenyűgöző mentalitása nem csak a mérkőzéseken, hanem az edzésen is látszik. Ahogy Lewandowski előkészítette az 1-1-et, az fantasztikus volt. A csapat végül célba ért.

Manuel Neuer: A Sevilla egy jó csapat. Az edzőjük jól készítette fel őket és csapatként léptek pályára. Nem annyira egyszerű játszani ellenük. Megérdemeltük a győzelmet, mert mindig nyomás alatt tartottuk őket. Büszkék lehetünk a teljesítményünkre.



Thomas Müller: A Sevilla egy összeszokott csapat, számítottunk arra, hogy nehéz ellenfél lesz. Nem voltak szuper lehetőségeik, de a büntető által vezetést szereztek és össze kellett szednünk magunkat. Eleinte nem használtuk ki olyan jól a területeket, a második félidőben viszont rányomtuk a bélyeget a játékra. Természetesen az volt a hab a tortán, hogy Mr. SuperCup Javi Martínezünk talált be.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, túra/szabadtéri és szöveg

Javi Martínez: Mindig amikor az FC Bayern mezét viselem, megpróbálok mindent, 100 százalékot kiadni. Ma is ezt tettem. Mindegy, hogy 10 vagy 15 percet játszom, mindig megpróbálok segíteni a csapatnak – ma egy góllal sikerült. Nagyon boldog vagyok, ez egy álom. Olyan volt, mint 2013, amikor szintén szereztem egy gólt. Szép este volt.

Ivan Rakitic: Apróságok döntötték el a mérkőzést, de gratulálnunk kell a Bayernnek. Ilyen a foci, az apró részletek végül fontossá válnak. Ma láthattuk, hogy milyen fontos nekik Manuel Neuer. Volt két nagyszerű lehetőségünk a gólszerzésre, majd ajándékoztunk nekik egy szögletet, amely a második gólt eredményezte. Büszkék lehetünk a csapatra, és arra a stílusra is, ahogyan Európa legjobb csapata ellen játszottunk. Most a ligára kell felkészülnünk.

„Mindig megpróbálok segíteni, ma egy góllal sikerült. Ez egy álom” – Reakciók: FCB 2-1 SEV
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top