Egyéb

Alaba: Néhány hír és nyilatkozat meglepő és sértő volt számomra



Komoly fordulatszámon pörög David Alaba ügye – egy nappal Hoeness és a játékos képviselőinek nyilatkozatháborúja után most maga a hátvéd szólalt meg, a BILD-nek adott nyilatkozatot.

„Azt szeretném, ha a szerződésemmel kapcsolatos részletek ne a nyilvánosság előtt tisztázódjanak. Néhány hír és nyilatkozat meglepő és sértő volt számomra az elmúlt hetekben. Sok dolog egyszerűen nem stimmel abból, amit írtak és mondtak, nem fedi a valóságot. Szeretném minden résztvevőnek megspórolni a nyílt diskurzust, még ha nem is minden részlet ismert.”

Der Vertrag von David Alaba bei den Bayern läuft noch bis 2021, im Februar 2010 absolvierte er sein erstes Profispiel für den Rekordmeister



Alaba egy Bayernnek szóló dícshimnusszal folytatta:

„Eddig nem beszéltem erről a témáról, mert kizárólag a fontos feladatainkra koncentráltunk és ez így volt jó, végsősorban tripláztunk, ez volt az elmúlt hónapokban a legfontosabb. Minden nap büszkévé tesz, hogy aktív részese lehettem ennek az egyedülálló történelmi tettnek. Ez a klub számomra nem akármilyen klub – ez az otthonom, a családom, a hazám. 12 éve minden nap elkötelezetten, büszkén és lelkesen viselem a legendás piros mezt. Ennek a fantasztikus klubnak a jóléte egyszerűen mindenek felett áll, nagyon fontos számomra. Minden felelős személyt, csapattársat, alkalmazottat a szívembe zártam. Néha családon belül is különböznek a vélemények, talán előfordul a vita is, de ez mindig a családon belül marad.”

„Nagyon remélem, hogy a lehető leghamarabb megoldást találunk arra, hogy a klub, a vezetőség, a csapattársaim és a szurkolók is ismerjék a leányzó fekvését.”

FC Bayern: „Lasst nicht Geldgier euer Leben bestimmen“ - Alaba fordert Summe biblischen Ausmaßes | FC Bayern

Alaba: Néhány hír és nyilatkozat meglepő és sértő volt számomra
Hozzászólnék

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

To Top